FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Începe ofensiva la adresa șefiei FRF! Generația de Aur iese la atac: "Accelerăm ritmul!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 09:42

Florin Răducioiu face și el parte din planul federal al Generației de Aur, care va încerca o nouă ofensivă pentru șefia FRF:

"Sunt total de acord cu ce a spus zilele trecute Prunea, anume că vrem și putem să facem lucrurile mult mai bine decât actuala administrație.

Vom avea discuții cu votanții, le vom explica proiectul nostru și, dacă nu vom reuși să învingem, înseamnă că nu mai avem ce să căutăm în acest fotbal.

Trebuie să intrăm în teren, să jucăm, să demonstrăm că suntem mai buni și să câștigăm, metaforic vorbind. De luna aceasta vom accelera ritmul, iar primii pași sunt foarte importanți".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (42)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  03 Septembrie 2017, 15:45

Ce a castigat generatia de aur? Meciuri de fotbal ... multe meciuri, multe calificari ... multe tari ... Hagi este cel mai popular jucator strain care a jucat vreodata in Turcia ... Gica Popescu a fost capitanul Barcelonei ... Dan Petrescu are titluri castigate si ca jucator si ca antrenor ... Hagi si-a promovat un club de fotbal din ligile interioare in Liga 1 ... cam ce incearca mapn sa faca ... dar cu banii altora ...:)) Intrebarea cu adevarat relevanta ... este ce a castigat Burleanu? In afara de faptul ca a fost consilierul lui basescu ... fiind promovat la la o institutie ... care a numarat voturile lui basescu ... si a dat echipa nationala ... unui neamt penibil (imi cer scuze pentru pleonasm) ... ca sa fie pe placul sistemul binomist germano-unguresc ... care conduce astazi stistemul juridic, politic si economic din kraut romania ... ce alte calitati mai are ... burlica? ...:))

yoz7777
yoz7777  •  03 Septembrie 2017, 18:59

Problema voastra, a gastii care isi spune generatia de aur, este ca in poarta il aveti pe prunea... E posibil sa constatati ca burleanu este Keneth Andersson... Si stiti cat de mult v-a ajutat acest grobian in meciul respectiv...

haideusicfr
haideusicfr  •  03 Septembrie 2017, 17:52

'Generalul"de aur Raducioiu trece la atac. Era o vreme cand se facea ca a uitat limba romana. Ce sa faci ma habarnistule ?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează