FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

EXCLUSIV VIDEO Fostul „secund” al naționalei sare în apărarea lui Rădoi: „Nu știu cât de oportună ar fi o demisie. La cum îl știu, nu e genul care să cedeze”

Viitorul lui Rădoi pe banca naționalei e incert. FOTO: Gazeta Sporturilor +24   FOTO
Viitorul lui Rădoi pe banca naționalei e incert. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 01 aprilie 2021 10:55 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 18:10

Ionuț Badea (45 de ani), fost „secund” la naționala României în mandatele lui Anghel Iordănescu și Christoph Daum, susține că, în acest moment, o plecare a lui Mirel Rădoi de pe banca primei reprezentative ar fi inoportună.

Nu toată lumea solicită plecarea lui Mirel Rădoi de la naționala României. Dacă nume precum Florin Prunea, Justin Ștefan sau Dumitru Dragomir l-au contestat răspicat pe selecționer, acesta și-a găsit și aliați în rândul oamenilor de fotbal. Prezent în studioul GSP Live pentru analiza meciului Armenia - România, Ionuț Badea s-a solidarizat cu Rădoi:

Nu știu cât de oportună ar fi în momentul de față o demisie a lui Rădoi. Ce pot să spun e că, la cum îl cunosc, nu e genul care să cedeze într-un astfel de moment. Probabil că va decide ceva în sensul acesta doar dacă echipa nu va mai avea șanse de calificare”, a afirmat Ionuț Badea, la GSP Live. 

De ce să-i ceri demisia lui Rădoi?
EDITORIAL
De ce să-i ceri demisia lui Rădoi?

Analiza lui Ionuț Badea după eșecul de la Erevan: „Armenia nu era o echipă care să ne bată”

Tehnicianul a trecut în revistă desfășurarea haotică din repriza secundă, încercând să găsească explicații pentru degringolada din jocul naționalei noastre.

„E o înfrângere tristă și neașteptată în același timp. Au fost multe situații și momente pe care nu le-am gestionat cum trebuie. Așteptam la pauză o schimbare a unuia dintre mijlocașii centrali, pentru că se vedea că nu au claritate și nu pot susține un efort la ritmuri înalte, iar luciditatea lor a fost scăzută. Nivelul paselor reușite a scăzut. 

Ulterior, primim un gol ca o consecință a aceluiași spirit ofensiv pe care naționala l-a arătat în primele două jocuri. E o înfrângere ca o consecință. Imediat după pauză, armenii au avut câteva raiduri. Primum un gol dintr-o deviere, dar, pe undeva, am avut semnale că acest lucru s-ar putea întâmpla. Atenționam că există acele momente de atenție preventivă, că trebuia să fim atenți la contraatacuri. Poate ar fi fost mai oportun ca Cicâldău să rămână în teren, mai ales că Stanciu și Răzvan Marin erau la capătul puterilor și sufereau la aceste rimturi înalte de joc. 

Fostul „secund” al naționalei sare în apărarea lui Rădoi: „Nu știu cât de oportună ar fi o demisie. La cum îl știu, nu e genul care să cedeze”
Ionuț Badea a fost „secundul” lui Anghel Iordănescu și Christoph Daum

Înscriem și golul doi, la fel de providențial, tot printr-o deviere. S-a întâmplat să fie schimbările deja pregătite și intrăm într-un 4-4-2, cu Pușcaș și Keșeru în față. Există un oarecare echilibru, dar se vedea clar periculozitatea atacurilor armene. Apare apoi acea situație ușor inconștientă a lui George Pușcaș. Aceste lucruri ar fi trebuit să fie preventiv gândite, nu am dat dovadă de precauție! Nu reușim în 4-4-1 să menținem o oarecare posesie, nu am dat timp de respiro liniei de apărare. Ca o consecință, Armenia înscrie, chiar dacă a fost ofsaid. N-am mai ținut de minge. Nu am mai ieșit din jumătatea proprie, iar golul era în aer. E păcat, Armenia nu era o echipă care să ne bată. Acest rezultat lasă loc multor întrebări, la care sper că staff-ul și jucătorii vor răspunde cu înțelepciune”, a concluzionat Ionuț Badea.

Era important să dăm valoare acestui început de campanie cu o victorie. Orice rezultat, chiar și de egalitate, nu ar fi fost deloc bun. Victoria armenilor complică situația clasamentului. Dar, la cum îi văd, nu cred că vor termina pe locul doi. Nici Islanda nu e cea care ne-a eliminat la «baraj». Încă se poate, dar sunt doar calcule și stăm la mâna mult mai multor lucruri față de situația în care am fi câștigat cu Armenia
Ionuț Badea, fost „secund” echipa națională

FOTO Imagini tari din meciul Armenia - România 3-2

+20 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României: 

ANALIZĂ GSP: „Tricolorii”, prestație dezastruoasă în Armenia! Cine a luat 2 și 3 + cine e singurul remarcat

Cel mai dur atac la adresa lui Rădoi: „Lipsa lui de experiență ne-a adus aici! Cine răspunde de prostiile astea? Suntem sănătoși la cap?!”

VIDEO EXCLUSIV Un fost internaţional a lăudat stilul de joc al lui Rădoi: „Mirel încearcă să joace fotbal ofensiv, se apropie de fotbalul total”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (12)
bertino
bertino  •  01 Aprilie 2021, 14:28

Radoi trebuie dat urgent afara. Calificarea inca se poate obtine, cu un antrenor bun si o organizare adecvata, nu cu *** de Radoi. Toate echipele din grupa sunt extrem de slabe, chiar si Germania generatia actuala nu are nicio perspectiva - din 2 victorii consecutive situatia se poate schimba oricand in bine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kyil
kyil  •  01 Aprilie 2021, 14:00

Sa fie momentul 0. Sa plece toti ,sa vina Hagi sau Dan . Atat mai vrem. Nimic mai mult. Se aude domnul minifotbal burlan ,domnul vodchin,domnul etern secund director atehnic? Plecati toti. Ne am saturat de atata aroganta,umilinte si explicatii. Nu sunteti in stare de nimic bun . Lasati-i pe altii. Ra2 inca nu ti ai dat demisia? Ce mai astepti? Vrei sa i faci mari si pe liliputanii din Liechtenstein? Sa ne zici ca sunt iuti? Iuti sunteti voi cu arogantele voastre.

the.king
the.king  •  01 Aprilie 2021, 13:32
Postat de sasesase pe 01 Aprilie 2021, 13:20

Foarte mulți neica nimeni își dau cu părerea : Ionuț Badea, Pancu, Dinu Cornel, Panduru, etc etc. Oameni mici care o sa rămână mici! Cel mai guraliv este Sumudica! La Naționala României trebuie schimbată mentalitatea și selecția din temelie! De aceea nu vin Bölöni sau Luceștii ! De aceea sa retras Ștefan Radu! Cloaca FRF și LPF fac jocurile unor impresari și patroni de ginte machidoneasca! Sper din inima ca Liechtenstein sa bată România! Doamne Ajuta!

Cu Sumudica am fi defilat prin grupa asta, dar va ramane Radoi pana ne va ingropa de tot asa cum bine intuieste nulitatea de Badea iar apoi FRF il va numi selectioner pe Mutu. Asa circar cum e Sumudica are 100% dreptate in ce spune despre Radoi si va antrena din vara o echipa puternica din Turcia.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează