FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

ROMÂNIA. Un membru din Generația de Aur se revoltă după meciurile naționalelor: „Rădoi și Mutu nu pot fi selecționeri!”

Mirel Rădoi e atacat după ce a ratat calificarea la Euro 2020 +24   FOTO
Mirel Rădoi e atacat după ce a ratat calificarea la Euro 2020

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 07:10 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 07:29

Ionuț Lupescu, fost component al „Generației de Aur”, a criticat în termeni duri prestația României contra Islandei, 1-2, în barajul pentru EURO 2020.

Fostul mijlocaș s-a declarat extrem de nemulțumit de jocul „tricolorilor” și a contestat deciziile FRF de a-i numi pe Mirel Rădoi și Adi Mutu ca selecționeri la naționala de seniori și la România U21.

„Islanda este ușor de analizat, dar greu de bătut. Dar noi nu i-am bătut și nici nu i-am analizat. Au fost multe greșeli. Un meci de calificare se abordează altfel! Islandezii știu ce vor și joacă ce pot.

La noi, de la Pițurcă încoace, nu a mai fost un selecționer! Nea Puiu venise după o pauză lungă, iar Contra, Mutu și Rădoi nu pot fi selecționeri! Trebuie să ai experiență. Acum nu mai e timp ca pe vremuri, nu ai când să antrenezi. De aceea e nevoie de experiență.

Calificarea la Mondial e și mai grea pentru nu mai există șansa a doua! Vor fi clar două echipe în grupă mult mai bune decât noi. În Liga Națiunilor sunt mai mult meciuri amicale. Radoi și Mutu pot deveni selecționeri, dar trebuie să antreneze. Când ne lăsăm de fotbal, credem că știm totul. Am făcut școala în Germania și am văzut că știu doar 25%. Nici nu mă mai interesează următoarele meciuri. Fără falsă modestie, mi-am adus și eu aportul să aducem EURO acasă și nu putem să jucăm în fața propriilor suporteri”, a declarat Ionuț Lupescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Urmează Norvegia - România. Totul despre duelul din Liga Națiunilor

FOTO. Imagini tari de la meciul Islanda – România

+20 FOTO

Citește mai multe știri despre naționala României:

Anghel Iordănescu nu îl menajează pe Mirel Rădoi: „Un selecționer n-a fost niciodată așa aproape de calificare. Poate s-a inspirat din perioada de la FCSB” + Camora, învinuit

Comentariu de Dan Udrea » Mirel, dacă ești vinovat, atunci trebuie să plătești!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
2664949433547184
Bratu Adrian Liviu  •  10 Octombrie 2020, 16:41

se stia ca radoi nu are nici experienta..nici rezultate ....nimic in toata cariera lui de antrenor..eu nu intelg ce mai comentati atat....toata lumea critica pe toata lumea..o cearta si un razboi inutil pe toate situri-le de specialitate mai rau ca la ***....acceptati o data pt todeauna asta e valoarea noastra la toate nivelele...problema e generala,nu mai poti sa ai incredere in nimeni pt ca orcine merge ori la federatie ori la nationala etc etc ..se duce cu un singur scop ....sa isi ia bucata de ciolan gros...asa ca romanilor...cum zicea unul pe aici...cand joaca romania schimbati canal-ul..mergeti sa gatiti ceva bun ....faceti dragoste cu nevasta...pt ca orce ati face o sa va simtiti mult mai bine decat sa va uitati la un meci de fotbal al romaniei...lasa-ti in pace sa isi imparta bulanul intre ei pana se satura..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează