FOTBAL  »  NATIONALA  »  KOSOVO - ROMÂNIA 0-0

Iosif Rotariu, brutal de sincer cu naționala României » Cum i-a catalogat pe „tricolorii” care au celebrat în exces decizia VAR

Iosif Rotariu / foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor) +35   FOTO
Iosif Rotariu / foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 18:10 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 19:56

Fostul mare internațional Iosif Rotariu, 60 de ani, nu are prea multe motive de optimism după ce văzut exprimarea echipei naționale a României din meciul cu Kosovo, încheiat 0-0, în preliminariile pentru EURO 2024.

Iosif Rotariu consideră că, dacă suprafața de joc de la Priștina s-ar fi prezentat în condiții normale, șansele naționalei noastre s-ar fi diminuat considerabil. Motivul invocat de Roti? Diferența de valoare dintre cele două echipe.

„A fost un meci mai mult de angajament fizic, suprafața nu permitea altceva. Ne-am adaptat destul de bine și cred că punctul obținut este meritat. Putem fi mulțumiți cu acest punct, având în vedere că cei din Kosovo au pasat mai mult, și-au creat mai multe ocazii de gol. 

Dacă terenul ar fi fost mai bun, kosovarii ar fi avut un avantaj fiindcă au jucători mai buni”, a comentat Iosif Rotariu, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

Dacă m-a impresionat cineva? Spiritul, grupul, s-a făcut un efort foarte mare. În evidență a ieșit Horațiu Moldovan, care a făcut un meci foarte bun. În rest, nu! Dacă am fi încercat să combinăm mai mult, am fi riscat foarte mult cu fotbaliștii din Kosovo.

- Iosif Rotariu

Iosif Rotariu, brutal de sincer: „Reacție de jucători cu un nivel destul de scăzut”

Fostul fotbalist al Stelei și al echipei naționale și-a continuat analiza și a făcut referire și la momentul în care trei dintre fotbaliștii lui Edi Iordănescu s-au exteriorizat după ce VAR a anulat golul kosovarilor. 

A fost o reacție nepotrivită să se bucure la un gol anulat al adversarilor, mai ales împotriva unei echipe precum Kosovo. A fost o reacție a unor jucători cu un nivel destul de scăzut, au avut o reacție care nu-și avea locul la niște jucători de valoare!

În contextul în care am văzut jocul echipei naționale, nu sunt optimist în privința șanselor de calificare”, a încheiat Iosif Rotariu. 

Andrei Burcă, Valentin Mihăilă și Marius Marin, criticați dur: „Lipsă de educație!

Anterior, jurnalistul Narcis Drejan taxase la rândul său bucuria excesivă a „tricolorilor” din momentul anulării golului: 

„Momentul penibil al meciului îmi amintește de «momentul Lovin». Dar bate «momentul Lovin», când a fost faza cu bricheta și s-a bucurat. Nu am mai văzut, în istoria fotbalului, să te bucuri că e anulat golul adversarului. N-am mai văzut în viața mea, zici că s-a întors rezultatul, că s-a făcut 1-0 pentru noi!

+31 FOTO

Momentul ăla cu Burcă, Mihăilă și celălalt jucător bate «momentul Lovin»! E vorba despre lipsă de educație, despre lipsă de respect în fața adversarului. Nu se face asta! Nu am mai văzut niciodată! Zici că am câștigat Champions League, fraților!”, a afirmat Drejan la „DigiSport Matinal”.

VIDEO Cornel Dinu, după Kosovo - România 0-0: „După nume, Pușcaș e mai mult la vânătoare decât pe terenul de fotbal”

Citește și alte știri despre naționala României:

Un fost mare internațional dă de pământ cu „tricolorii”: „E bizar! Să facă precum cei din Kosovo”

„E lipsă de respect!” » Nicolae Stanciu a izbucnit la TV, imediat după Kosovo - România: „Nu pot să folosesc anumite cuvinte”

Citește și:

Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Superliga
Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Campionate
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (3)
elefterie
elefterie  •  17 Iunie 2023, 22:44

Cred că titlul articolului este provocator mai degrabă (sau poate chiar se vrea discreditarea unora dintre fotbaliștii noștri). Nu reacția la anularea golului ar trebui să ne preocupe atât de tare, cât jocul foarte slab - la nivel individual și al echipei în ansamblu... Iar despre reacții emoționale vom avea timp să vorbim după meciul din Elveția.

energydrik
energydrik  •  17 Iunie 2023, 21:17

Jucatorii romani au devenit un fel de statiunea Mamaie in fotbal, fiind extrem de scumpi pentru calitatile lor. Patronii se tin de tunuri, nici nu concep ca un jucator de la o echipa de top sa fie vandut pe o suma corecta. Ma uitam la nationala kosovarilor si am constatat urmatoarele: jucatorii lor sunt vanduti de tineri, in campionate mai puternice pe sume mici. Muriqi a fost vandut pe 150k euro in Turcia la o echipa slaba, a demonstrat si a mers la Fener dupa care a fost vandut pe 12 mil euro la Lazio si sunt inca 4 exemple verificate de mine, cu siguranta sunt mult mai multi. In conclusie, Kosova trage sa isi dezvolte fotbalul, Romania pe tunuri.

patratel2019
patratel2019  •  17 Iunie 2023, 20:03

Sa bata in Elveția si uitam de meciul asta prost! De fapt de meciurile proaste, ca au fost nenumarate! Dar nu se va întâmpla!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează