FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 0-0

IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Mirel Rădoi la naționala mare? Răspuns enigmatic oferit de selecționerul naționalei U21

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 22:02

Mirel Rădoi (38 de ani), selecționerul României U21, a vorbit la finalul remizei cu reprezentativa similară a Irlandei de Nord (0-0) despre posibilitatea de a prelua naționala mare.

Rădoi nu a oferit un răspuns categoric, însă este de menționat faptul că nu a refuzat categoric ideea de a prelua prima reprezentativă, așa cum a declarat anterior în mai multe rânduri.

Nu cred că e momentul să discutăm acum, după ce de-abia am terminat 0-0 această partidă. Sunt multe lucruri care trebuie lămurite”, a fost replica enigmatică a lui Mirel Rădoi, la Pro X.

De asemenea, Rădoi l-a apărat pe Cosmin Contra, despre care a spus că s-a grăbit în momentul în care și-a anunțat demisia (DETALII AICI).

„Am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din lume (n.r. Spania). Evident că a fost greu. Din punctul meu de vedere, Cosmin cred că s-a grabit. Trebuia să rămână. Dacă s-a ajuns la acest baraj, este și meritul lui Contra”
Mirel Rădoi, selecționer România U21

VEZI ȘI:

IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Calculele se complică! România U21 se împiedică în Irlanda de Nord și pierde contactul cu liderul grupei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (9)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  19 Noiembrie 2019, 22:56

nu va opriti cu propaganda asta, sinteti iresponsabili cu promovarea asta obscena a lu Radoi, acest Forest Gump autohton, el va avea ZERO autoritate la Nationala, cadem din lac in put, inttebati-l o singura chestie pe Radoi stimati jurnalisti : ce s-a-ntimolat la pauza semifinalei cu Germania in vestiare, ce consemne si indicatii a dat el sa tii victoria ca conduceai la pauza, cum de-am primit trei goluri in repriza a doua si de ce. Radoi are 3 sau 4 victorii cu Steaua, rezultatele la copiii de la U21 au venit din inertie, din munca bine-facuta anterior, a fost si el dupaia p-acolo, atita tot. Una e sa joci cu copii alta e sa faci fata unor forte profesioniste talentate si superantrenate care valoreaza sute de lilioane, cu astia tre sa joci pe viata si pe moarte, sa-i analizezi la microscop, sa iti impui tactica in vestiar. Pai aia ti se urca-n cap Radoiule, te-nchid la veceu si isi fac de cap cum vor ei, rid de tine.

1037235313056897
Mihai Grandori  •  19 Noiembrie 2019, 22:46

Mirel ar fi ideal: carte multa nu are , nu ar deranja cu nimic mafia federala , pe nas , pe nasul nasului , toate privilegiile ar fi conservate, Va veti lamuri rapid si cum e cu Radoi atat sa nu sperati la fotbal si performante ... Un fraier de portar capsunar neselectionat a aparat un penalty in Portugalia , altfel nu s-ar mai vorbi de Radoi si generatia U 21 .

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  19 Noiembrie 2019, 22:17

si uite cum insusi Radoi e mai destept decat jurnalistii de paiata...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează