FOTBAL  »  NATIONALA  »  LITUANIA - ROMÂNIA 1-2

Lăsați entuziasmul! Ilie Dumitrescu îi pune la punct pe "tricolori": "Multe greșeli" » Un singur jucător a fost lăudat

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 09:37

Ilie Dumitrescu (50 de ani) a analizat meciul României din Lituania, scor 2-1, din Liga Națiunilor, și s-a arătat total dezamăgit de evoluția "tricolorilor".

"Exprimarea a lăsat de dorit în multe momente, mai ales în a doua parte. Am văzut foarte multe greşeli. Un lucru e cert: de câte ori încercam să facem pressing, nu îl făceam în grup. Veneau doar unul sau doi jucători şi ei au ieşit uşor din aceste situaţii. Nu ne-am trezit decât după golul primit. Atunci abia am pus presiune, la 1-0 nu am făcut-o.

Şi Ţucudean a greşit foarte mult, Mitriţă la fel, Bancu nu a contat pe faza ofensivă. Pe faza defensivă a fost scos din joc foarte uşor, dar a venit Săpunaru şi a închis bine. Anton a greşit şi el multe pase. Au fost mulţi jucători care nu s-au acomodat bine în această seară. S-a greşit la pase, la preluări. Poate că a fost şi terenul de vină. Nu am avut ocazii de gol, în afară de cea a lui Mitriţă. Asta e o mare problemă", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Singurul jucător evidențiat de Ilie Dumitrescu a fost Alexandru Maxim, care a marcat golul victoriei în prelungiri: "Maxim a avut personalitate. A intrat bine, şi-a scos adversarul din joc uşor la gol, a fost lucid. Mulţi poate trăgeau din prima, dar el a fost cerebral".

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 3 2 1 0 5-2 7p
ROMÂNIA 3 1 2 0 4-3 5p
Muntenegru 3 1 1 1 2-2 4p
Lituania 3 0 0 3 1-5 0p

  • GSP.ro are trimis special la Vilnius și te ține la curent cu cele mai noi știri de la stadion. 

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 14 octombrie | România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Specialistul prelungirilor! Maxim a revenit cu gol la națională: "Câteodată merităm să fim criticați"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
hanmocar
hanmocar  •  12 Octombrie 2018, 13:16

Ce-i cu mizeriile astea pe aici ?

albalbastru72
albalbastru72  •  12 Octombrie 2018, 13:14

M-am lamurit si cu Dumitrescu asta marele analist partinitor si a tot stiutor.Despre fcsb poate comenta ce vrea el ca oricum nu intereseaza pa nimeni dar despre echipa nationala ar trebui sa-si masoare cuvintele sau sa-i lase pe altii mai priceputi sa o faca.Ia sa ia el o echipa s-o antreneze sa vedeti ca ni-i face pielea doua chiftele.

romeverest
romeverest  •  12 Octombrie 2018, 11:54

Cand vine vorba despre echipa nationala, Dumitrescu are verb si devine uneori acid. Cand joaca mizerabil Fcsb, Ilie gaseste permanent aspecte pozitive si vine cu explicatii de-a dreptul hilare !! Cred ca are o teama imensa sa nu-l supere pe “inteligentul natiunii” !!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează