FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

"Mă gândeam la Contra, e singurul selecționer din istorie care pățește asta" » Motivul pentru care FRF deplânge situația în care e pus "Guriță"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 18:29

România va juca fără spectatori ultima partidă de pe teren propriu din Liga Națiunilor, cu Lituania, programată de 17 noiembrie la Ploiești. Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a comentat decizia luată de UEFA, și deplânge postura în care e pus selecționerul Cosmin Contra. 

"Din nefericire, pentru câteva grupuri de zeci de oameni suferă câte mii sau zeci de mii de oameni, suferă echipa, suferă staff-ul.

Mă gândeam la Contra. E singurul antrenor din istorie care are doua meciuri la echipa naţională fără spectatori acasă", a spus Vochin, la TV Telekom Sport.

Incidentele de la partida România - Serbia, scor 0-0, au fost sancționate de comisia de disciplină a UEFA. Astfel, România va termina această campanie din Liga Națiunilor așa cum a început-o, la Ploiești, fără spectatori. Federația va fi și amendată cu suma de 70.000 de euro.  Acuzațiile care i s-au adus României au fost de de rasism, xenofobie, invadarea terenului, dar și folosirea de materiale pirotehnice.

Vezi și: Contra a anunțat lotul preliminar pentru Lituania și Muntenegru: vin jucătorii de la U21!

clasamentul după 4 meciuri

Serbia 8p
Muntenegru 7p
România 6p
Lituania 0p

PROGRAM LIGA NAȚIUNILOR

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  27 Octombrie 2018, 09:19

Toate camerele pe ei ! Sunt *** de zi care praduiesc veniturile FRF cu stiinta autoritatilor PUSE SA VEGHEZE. Au filmarile, au 'ciripitorii' ce mai vor? Trebuie doar sa-si faca treaba si sa gaseasca faptasii ca sa le poata distribui obligatii aferente platii celor 70000 sau cati or fi de euro !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  26 Octombrie 2018, 22:48

Asa ne trebuie daca legile fotbalului si cei care trebuie sa le aplice nu sunt in stare sa tina in frau un grup de huligani,drogati,*** de 2 lei,frustrati, si nu mai stiu cum sa le mai zic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează