FOTBAL  »  NATIONALA  »  CARIERĂ

I-a cerut lui Edi Iordănescu să renunțe la naționala României: „Te macină pe interior. Îți consumă sufletul”

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 12:57 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 13:32

Maria Iordănescu, sora selecționerului României, a dezvăluit că i-a cerut acestuia să renunțe la fotbal.

Maria trăiește într-o familie care respiră fotbal. După ce tatăl ei, Anghel Iordănescu, a fost antrenor la nume precum Steaua și echipa națională, a venit rândul fratelui ei, Edi, să îi calce pe umeri.

Un român campion mondial la kickbox e împreună cu fosta iubită a lui George Clooney » Fotomodelul e cu 15 ani mai în vârstă decât sportivul din Focșani
MONDEN
Un român campion mondial la kickbox e împreună cu fosta iubită a lui George Clooney » Fotomodelul e cu 15 ani mai în vârstă decât sportivul din Focșani

Maria i-a cerut lui Edi Iordănescu să renunțe la fotbalistul

Maria spune că Edi seamănă tot mai mult cu Iordănescu senior și a dezvăluit că i-a cerut actualului selecționer să renunțe la fotbal.

„Edi seamănă din ce în ce mai mult cu tata. Mi-aș permite eu să fac această afirmație. Și când spun asta mă refer la faptul că ascultă sfaturile celor din jur, dar pune în aplicare doar ce consideră el. Așa cum făcea și tata, de altfel.

Eu i-am spus că da, mi-aș dori pentru el, ca la un moment dat, să se liniștească și să o ia pe altă cărare. Domeniul în care activează acum este unul consumator. Hai să nu spun energie, că ar fi prea puțin și aș minimiza mult fenomenul. E consumator de spirit, de suflet. Te macină pe interior”, a spus Maria Iordănescu pentru Unica.

Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
Maria Iordănescu. Foto: Instagram
+35 FOTO

Cum a trăit Maria Iordănescu calificarea României la EURO 2024 

 „A fost o seară minunată pentru toată familia. Am crezut cu toții într-o victorie și într-o calificare. Și nu au întârziat să vină. Edi muncește 24 de ore din 24 la națională. E implicat cu tot sufletul și merită această bucurie.  

Dumnezeu ne-a purtat de grijă. El este cel care ne-a făcut această bucurie și le-a făcut românilor această bucure. Lu ii datorăm această reușită, apoi jucătorilor și selecționerului. Am stat, alături de fiica mea, nepoata lui Edi, lipite de micul ecran și am trăit fiecare moment. Tata și mama sunt foarte fericiți și mândri, la fel și toți frații mei. Toți am plâns la final și ne-am bucurat de această reușită.  Sunt extrem de mândră să port numele Iordănescu. 

Acum 8 ani l-am urmat pe tata în drumul spre EURO. Am fost atunci întrebată și am spus că îmi doresc să ajungă și Edi la aceasta performanță. Am spus că sunt ferm convinsă că va ajunge și el să ne califice la EURO. Eram sigură că mă voi întoarce să susțin naționala, încurajându-l pe fratele meu. Mă bucur nespus că numele Iordănescu merge mai departe și aduce mândrie și bucurie națională”, a spus prezentatoare de la Focus Sport, de la PrimaTV.

Citește și: 

Dan Puric, prima reacție explozivă despre candidatura la preşedinţia României din partea AUR: „Am stat de vorbă cu un nebun!”
POLITICĂ
Dan Puric, prima reacție explozivă despre candidatura la preşedinţia României din partea AUR: „Am stat de vorbă cu un nebun!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ssLazio
ssLazio  •  16 Februarie 2024, 15:19

Nu era suficient ca a fost impusa pe tv, acum elucubrează si păreri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează