FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CEHIA 27-28

Martin Ambros explică eșecul României cu Cehia! Unde crede că s-a făcut diferența + ce a zis una dintre jucătoare

Articol de GSP - Publicat luni, 11 decembrie 2017 20:15

Martin Ambros a tras concluziile după meciul pierdut de România în fața Cehiei, scor 27-28. Selecționerul e de părere că naționala Cehiei a meritat acest succes. 

"Am pierdut azi. Cehia a fost mai bună, mai ales pe final și în momentele importante. Au revenit de fiecare dată, mai ales în momentele critice ale meciului.

Au avut o singură ocazie să revină pe tabelă. Nu e ușor cu niciun adversar, mai ales în optimile de finală. Ele au jucat foarte inteligent, rapid, mai ales în repriza a doua.

Noi am fost mai obosiți, am fost sub presiune. Nu am fost suficienți de buni și norocoși în anumite situații. Trebuie să fim mândri de această echipă, a arătat foarte multă dorință și motivație.

Ar fi trebuit să fim mai relaxați. Ne-am dorit foarte mult, nu vă puteți imagina cât de mult. Dar asta nu e bine pentru că asta nu ne-a lăsat să jucăm așa cum ne-am fi dorit", a zis Martin Ambros la TV Telekom Sport.

 CE A ZIS Cynthia Tomescu

"Mi-e foarte greu să găsesc cuvintele să descriu acest meci. Rezultatul n-a fost de partea noastră chiar dacă ne-am dorit enorm să câștigăm. Nu știu ce s-a întâmplat în ultimele minute.

Am pus o presiune suplimentară pe noi. Nici nu știu ce să vă răspund. Am luat în serios această echipă, dar nu ne așteptam la un așa joc", a zis Cynthia Tomescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
1518308154954486
Valentin Iordache  •  11 Decembrie 2017, 21:41

1.parca băiatul asta antrenează campioana Europei la handbal.2parca pivotul nostru ,cred,a avut 3situatii singur cu portarul și le-a ratat,așa ca...........mai ușor cu antrenorul ca n-jucat el.PS așa comentariu pesimist n-am ascultat in viața mea,la un moment dat am dat pe mute tel ca nu-l mai suportam pe Dl Cosmin

10203288018960160
Ovidiu Alboiu  •  11 Decembrie 2017, 21:20

Martin pentru noi este Kristoff Daum doi :)

mioriticul
mioriticul  •  11 Decembrie 2017, 21:19

Ba geniule moderator cu 2 promili si 4 clase, dece primesc eu 3 stelute si ciobanul pe care l-am citat nu?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează