FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERILE FRF

Mircea Lucescu aruncă mănușa: "Nimeni nu-l putea bate pe Burleanu! Nici Hagi, nici eu" + Râde de modul în care au sărbătorit: "A fost exprimarea unor frustrări"

FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 13:07

Mircea Lucescu e de părere că Răzvan Burleanu este de neclintit din fruntea Federației Române de Fotbal și dezaprobă bucuria expansivă a susținătorilor președintelui FRF.

"Consider că Ionuț Lupescu a fost foarte bine pregătit și că a avut un program atractiv. Orice ar fi făcut, n-avea șanse să câștige. Eu mi-am dat seama de asta când am ajuns la Adunarea Generală. Cineva mi-a spus că o sută de voturi sunt deja rezolvate în favoarea lui Burleanu.

Nimeni nu-l putea bate pe Burleanu! Nici Hagi, nici eu. Și povestea se va repeta peste patru ani, pentru că actuala conducere are la dispoziție încă patru ani în care își poate fideliza votanții, adică în principal pe cei de la futsal și pe cei de la fotbalul feminin", a declarat Mircea Lucescu pentru Libertatea.

dezamăgit de reacția oponenților

Reacția zgomotoasă a susținătorilor lui Burleanu i-a lăsat un gust amar lui "Il Luce".

"E drept, am fost dezamăgit și am hotărât că aceasta a fost prima și singura Adunare Generală la care am participat. La alta n-am să mai merg! Am mai îmbătrânit și eu, s-au mai schimbat și generațiile, dar mă așteptam să văd mai mulți oameni de fotbal cunoscuți în sală. Și m-au deranjat urletele unei părți a sălii.
reactie

S-au bucurat de parcă echipa României învinsese campioana mondială! Cred că a fost exprimarea unor frustrări, un fel de «i-am învins și p-ăștia, pe marii fotbaliști, pe marii antrenori, pe oamenii care reprezentat țara la Cupe Mondiale, la Campionate Europene, în Liga Campionilor»", a adăugat Lucescu în cadrul aceluiași interviu.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (21)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  20 Aprilie 2018, 16:29

Daca Lucescu este un asa mare profet, si stia dinainte ca Burleanu nu poate fi invins, de ce nu i-a spus si lui Lupescu pentru a-l feri de ridicol? Numai ca "Dupa razboi, multi... ".

mannecken
mannecken  •  20 Aprilie 2018, 16:22

Pai asta au si facut «i-am învins și p-ăștia, pe marii fotbaliști, pe marii antrenori, pe oamenii care reprezentat țara la Cupe Mondiale, la Campionate Europene, în Liga Campionilor»"Domnul Lucescu, te prezinti în Romania în dimineata alegerilor sa-l sustii pe Lupescu :) Pai trebuia sa faci asta de luni de zile...aaaaa!!!!!! Nu se putea. Zero asta de Lupescu si-a început campania de doua luni si vrea sa câstige. Si mai ales sa redreseze fotbalul românesc. Câstiga detasat si daca nu avea voturile pe care voi le contestati. Rusine. Nu doar ca ati pierdut rusinos dar sa va fie rusine ca a ajuns fotbalul românesc unde este. Din 1990 antrenezi afara si vrei sa sprijini fotbalul românesc.

kippax
kippax  •  20 Aprilie 2018, 18:53
Postat de Dragos Bargaoanu pe 20 Aprilie 2018, 17:57

Singurul care l-ar putea bate pe Burleanu este Cristi Chivu.Are CARACTER, este inteligent şi are MULT BUN SIMȚ!

Chivu ar lua chiar mai putine voturi decat Lupescu, tocmai ca pedeapsa pentru calitatile enumerate de tine.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează