FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA. Avertisment de ultim moment pentru Mirel Rădoi: „Nu poți să faci experimente, e riscant!”

Mirel Rădoi e față în față cu cel mai important meci din cariera de antrenor
Mirel Rădoi e față în față cu cel mai important meci din cariera de antrenor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 20:31 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 20:45

Gică Craioveanu (52 de ani), fostul atacant al echipei naționale, îi transmite un avertisment selecționerului Mirel Rădoi, cu 24 de ore înaintea „barajului” Islanda - România. Acesta consideră că tituarizarea lui Mario Camora în meciul cu Islanda ar reprezenta un uriaș factor de risc.

  • Meciul dintre Islanda și România din semifinala barajului pentru EURO 2020 va avea loc joi, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV; 
  • Dacă va trece de Islanda, România va înfrunta Ungaria sau Bulgaria, pe 12 noiembrie, în finală.

Fără să minimalizeze experiența acumulată de Mario Camora la CFR Cluj, Craioveanu e de părere că fotbalistul abia naturalizat n-ar trebui să fie folosit într-un meci cu o asemenea miză. „El nu are relații de joc, nu poți să faci experimente acum”, crede olteanul. 

„Camora e un jucător bun, important pentru CFR Cluj. Dar e riscant să-l folosești. El nu are relații de joc. E un meci în care nu poți să faci experimente. Camora e bun, are experiență, dar e destul de dificil să joace acum”, a declarat Gheorghe Craioveanu, la emisiunea „Fotbal European”, de la Digi Sport.

Camora sau Bancu? 

  • Bancu a fost titularul indiscutabil al echipei naționale în ultimii 3 ani, perioadă în care a bifat nu mai puțin de 15 selecții. În aceeași perioadă, poate cel mai bun fundaș stânga din Liga 1 a fost portughezul Mario Camora, de 3 ori campion consecutiv, două calificări în grupele EL și una în primăvara europeană
  • Camora a fost naturalizat, FRF a primit undă verde de la FIFA pentru a-l folosi, Rădoi l-a selecționat pentru această triplă acțiune și din acest moment se naște probabil cel mai mare semn de întrebare în privința unui post de titular pentru confruntarea cu miză imensă de la Reykiavik: cine va fi în echipa de start, Bancu sau Camora?

GSP a analizat cifrele celor doi, din monitorizările InStat, în toate meciurile oficiale din acest sezon, iar concluziile sunt extrem de interesante. Și merg în două direcții. În cea defensivă, Camora îl bate pe Bancu pe linie. Nu e niciun parametru care ține de modul în care se apără un fundaș stânga în care craioveanul să fie mai bun. Detalii pe larg, AICI!

VIDEO Blestemul gazonului » 4 episoade în care ”tricolorii” au avut un adversar în plus: terenul!

Citește și alte știri despre acest subiect: 

EXCLUSIV Va avea Mario Camora probleme în vestiarul României? Fostul „secund” al naționalei e sigur: „Interesul e unul singur”

ISLANDA - ROMÂNIA. Marea dilemă a lui Mirel Rădoi: Bancu sau Camora? GSP vă prezintă o comparație între cei doi, ofensiv și defensiv

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Liga Campionilor
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Liga Campionilor
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (4)
fairplayromania
fairplayromania  •  07 Octombrie 2020, 22:00

Se vede de departe, de foarte departe, se vede de la mare depărtare cu cine ţine GSP . Un ziar ar trebui sa fie neutru si sa scoată in evidentă lucrurile pozitive.

1379808958711398
Cornel Cantona  •  08 Octombrie 2020, 10:43

Chiar și fără relații de joc și tot este mai bun decât Bancu. Atât de rău am ajuns încât să ne uităm în gura lui „Grande”? Când în sondajul GSP Camora are 83% mai este ceva de spus? „Grande” este prăzar, dar ar trebui să nu fie și penibil.

pirucul
pirucul  •  08 Octombrie 2020, 09:12
Postat de dumitru82drugan pe 07 Octombrie 2020, 23:41

Camora distribuitorul de faina ptr vipuri este impus la nationala va juca sigur

v-a juca pe valoare nu ca este impus. impus este bancu care a demonstrat de atatea ori ca joaca pt ca nu are concurenta. ieri a fost o stire cu realizarile celor 2 iar camora a fost peste la toate capitolele , atunci dece ar trebuii sa joace bancu?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează