FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

Mirel Rădoi, contre cu Mihai Mironică la conferința de presă: „Dacă știți mai bine decât mine...” / „Vă spun ce am văzut!”

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României +44   FOTO
Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 08:45 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 11:07

Mirel Rădoi (40 de ani), selecționerul echipei naționale a României, s-a contrazis cu jurnalistul Pro TV Mihai Mironică la conferința de presă ce a urmat meciului dintre Germania și România, scor 2-1

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

Motivul a fost reprezentat de golul 2 al Germaniei, înscris de Thomas Muller în minutul 81. Scăpat din marcaj, Muller a introdus balonul în plasă din apropierea porții, după o centrare a lui Joshua Kimmich din corner și o deviere a lui Leon Goretzka.

„Un rezultat pervers!” » Marica a luat în colimator un jucător: „Șters”
GERMANIA - ROMÂNIA 2-1
„Un rezultat pervers!” » Marica a luat în colimator un jucător: „Șters”

Mirel Rădoi, după Germania - România: „Nu îmi place să pierdem ușor marcajul la fazele fixe”

„Poate nu aș fi fost așa supărat dacă golul 2 nu venea dintr-un moment static, ci dintr-un joc normal, cum au avut alte situații. Nu înseamnă că cel care a greșit la faza aceea este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat în seara asta, se întâmplă astfel de momente. În general nu îmi place ca la fazele fixe să pierdem ușor marcajul”, a spus Rădoi la conferința de presă.

Întrebat de un reporter dacă „Ivan era cel care ar fi trebuit să stea la marcaj cu Muller?”, Rădoi a spus: „Da, din păcate în momentul execuției nu s-a mai uitat la Muller, care a făcut acea voltă. Mai ales că știam că atunci când execută Kimmich cu piciorul drept, de cele mai multe ori mingile ajung deviate la bara a doua”.

Mirel Rădoi, contre cu Mihai Mironică pe tema golului 2 din Germania - România

A urmat un dialog între Mihai Mironică, jurnalist Pro TV și comentatorul partidei, și selecționerul Mirel Rădoi:

Mihai Mironică: „Ivan nu l-a scăpat de sub priviri pe Muller la corner. Se uită la el în permanență și le face semn coechipierilor, să-l preia cineva. Senzația este că el știa că nu el trebuie să-l marcheze pe Muller, ci altcineva”. 
Mirel Rădoi: „Dacă știți mai bine decât mine...”

Mihai Mironică: „Eu spun ce am văzut pe imagini”. 
Mirel Rădoi: „Și eu vă spun cum avem marcajul. El se duce la Muller, face cu mâna că el îl ia în marcaj pentru că era omul lui, dar în momentul în care s-a executat, nu a mai văzut că Muller i-a făcut volta. Cel puțin așa am văzut de pe teren, o să mă mai uit o dată la reluare, poate nu am văzut eu bine și aveți dreptate”.

Mihai Mironică: „Am văzut o reluare, arată în permanență către Muller, cumva făcându-le semn coechipierlor: «Băi, luați-l cineva în marcaj»”. 
Mirel Rădoi: „Poate să facă semn, el trebuia să-l marcheze pe Muller. Discuția se încheie aici. Fiecare jucător când intră știe pe cine să marcheze. Dacă a arătat cu mâna altcuiva, trebuia să spună «nu pot să-l marchez eu pe Muller, marchează-l tu, Rădoi», și atunci lucrurile erau mai simple”.

Mirel Rădoi, contre cu Mihai Mironică la conferința de presă: „Dacă știți mai bine decât mine...” / „Vă spun ce am văzut!”
Andrei Ivan, arătând spre Thomas Muller înainte de golul 2

Clasamentul grupei J: România are nevoie de victorie cu Armenia 

FOTO. Cele mai tari imagini de la Germania - România 2-1

+40 FOTO

VIDEO. Ce a declarat Răzvan Raț după Germania - România 2-1 

Mai multe știri despre Germania - România 2-1:

Vestea bună de la Hamburg: cei trei „tricolori” aflați în pericol au scăpat!

Aspectul care l-a iritat pe Hans-Dieter Flick la meciul cu România: „Mereu mă enervează asta!” » BILD a „taxat” selecționerul nemților

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (42)
457961185625445
Marian Manolache  •  09 Octombrie 2021, 12:17
Postat de sakamoto pe 09 Octombrie 2021, 12:13

Primitiv antrenor radoi! Habarnist. De ce bancu isi paraseste zona pe care ar trebui sa o apere, cea de fundas stinga? Se refugeaza-ascunde-intre aparatori, in careul de 16 m unde chiar nu este nevoie de el. Iar zona pt care este introdus in echipa, devine asa cum zice lumea:Bulevardul Bancu. Asta stie, asta face. Radoi vede ce face meci de meci harbabura de bancu, dar este oltean de-al lui si trece cu vederea. De pe partea lui bancu pe care prazarul o paraseste-sa nu fie vazul ce jucator slab este-in meciul de ieri, au venit o multime de centrari periculoase. Puteam lua o caruta de goluri. Se zice de catre specialistii lui peste ca selectionata Romaniei, a avut o evolutie decenta. Oare asa sa fie?Din moment ce baietii nostri au stat peste 85 minute, ingramaditi in careul lor de 16m si au bubuit mingile peste tot, au avut o evolutie remarcabila? Sau mai degraba rusinoasa? Sa auzim mai degraba, numai de bine, ca belelile curg!

La ce meci te.ai uitat? Visezi urat,ai cosmaruri? Bancu nu a jucat aseara ciumpalacule:))))))

robotzel
robotzel  •  09 Octombrie 2021, 09:40

Rădoi a încercat să nu spună un nume, sa nu arate cu degetul dar s-au trezit Micinica sa comenteze. Vezi de treabă ta de jurnalist și atât! Nici macar acolo nu este bun. Per total Romania a jucat decent iar toți contestatarii lui Rădoi să tacă. Măcar avem o șansă de baraj deși am pornit din urna 4.

doubleti
doubleti  •  09 Octombrie 2021, 13:17
Postat de Marian Manolache pe 09 Octombrie 2021, 12:17

La ce meci te.ai uitat? Visezi urat,ai cosmaruri? Bancu nu a jucat aseara ciumpalacule:))))))

Astia sunt focusati sa dea vina doar pe jucatorii UNIVERSITATII CRAIOVA, mu conteaza daca sunt sau nu pe teren. Asta au vazut la televizor, asta au invatat. In ultimii ani am vazut nenumarate partide ale Romaniei, cand comentatorii romanii atunci cand se pierdea cate o mingea intr-o anumita zona, dadeau vina ba pe Bancu, ba pe Cicaldau, ba pe Mitrita. Nu conta ca nu ei erau "autorii" greselilor. In schimb, daca faceau lucruri bune, in peste 50% din cazuri nu erau nominalizati. Asta e. Asa stiu sa faca ei jurnalism, si apoi te intrebi de ce un "suporter" da vina pe bulevardul Bancu, cand el nici macar nu a jucat aseara....

Vezi toate comentariile (42)
Comentează