FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA, LUNI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Mutu critică echipa națională: "E ceva ce nu merge! Nu au o idee de joc"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 20:11

Adrian Mutu nu vede cu ochi deloc buni actuala generație de la echipa națională și nici nu poate să o compare cu generația sa. A încercat să explice și motivele pentru care jocul echipei nu funcționează. 

...a fost rugat să facă o comparație cu jucătorii de acum: "Acum? Nu știu, sincer niciunul, nu văd în momentul ăsta, lăsând modestia la o parte, și nu e e vorba de mine aici, nici ca Dănciulescu nu văd sau ca Marius Niculae.

Nu vreau să supăr pe nimeni, probabil că nu sunt în formă, poate că nu sunt puși în valoare cum trebuie, pentru că talentați sunt, dar se întâmplă ceva acolo, este o stare de neliniște”, a spus Mutu conform TV Dolce Sport.

...ce nu merge acum la națională: "E ceva care nu merge și asta se vede, nu numai în jocul echipei, care nu a strălucit, dar și în vibrațiile pe care le emană echipa, se vede că nu merg lucrurile cum trebuie.

Eu nu cred au o idee foarte clară de ce trebuie să joace, sau poate că Daum nu știe să se facă înțeles. Nu există trasee, nu există coeziune, mi se pare că jucăm după ureche”, a mai spus Mutu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
939271716140965
Manu Ion  •  04 Septembrie 2017, 21:31

Cine vorbește ???? La câte turnee finale ne-a calificat Mutu !!!!! Sau generația lui Mutu ( betivi și *** )

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gannicus2014
gannicus2014  •  04 Septembrie 2017, 20:49

are dreptate Adi, care e un tip diplomat si nu ne contesta talentul, dar nu spune nimic despre valoare ... in realitate, pe fondul penuriei de valori, s-a ajuns ca , atunci cand joaca Nationala, in loc de emulatia si emotia care ne cuprindeau pe toti, sa o dam pe caterinca si sa injuram jucatorii pe critererii de apartenenta ... pai Mutu era fotbalist cu tricolorul pe piept, nu un epigon trist

Vezi toate comentariile (2)
Comentează