FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Nicolae Dică, răspuns tăios pentru Andrei Vochin: „Putea să vină la noi la birou, nu să vorbească aici”

Nicolae Dică e „secundul” lui Mirel Rădoi la naționala României
Nicolae Dică e „secundul” lui Mirel Rădoi la naționala României

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 15:57 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 16:13

Nicolae Dică, „secundul” lui Mirel Rădoi de la naționala României, nu a rămas indiferent în fața declarațiilor făcute recent de Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu. 

Vochin a vorbit public despre o eroare a lui Mirel Rădoi față de jucătorii primei reprezentative, fapt care l-a deranjat pe Nicolae Dică. Fostul „principal” de la FCSB i-a oferit răspunsul federalului:

„(...) Cum a făcut dânsul (n.r - Andrei Vochin), care a vorbit aici, putea să vină la noi la birou şi să vorbească, nu cu mine, cu Mirel. Obiectivul este să luăm locul al doilea. Este clar, pentru că avem şanse. Dacă noi reuşim să câştigăm cele două jocuri cu Islanda, câştigăm cu Armenia, acasă, şi jucăm cu Macedonia care pe care”, a declarat Nicolae Dică, la TV Telekom Sport. 

Declarațiile lui Andrei Vochin care l-au deranjat pe Nicolae Dică

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre situația de la naționala României și despre Mirel Rădoi, într-o emisiune televizată de la Telekom Sport. Oficialul federal a criticat declarațiile de la finalul meciului cu Armenia, când selecționerul i-a „urecheat” pe jucători pentru că nu înțeleg ce le transmite. 

„Unii dintre ei, da, e posibil să se întâmple aşa. De-asta este important să fii cât se poate de calm, chiar şi în momentele când e aproape imposibil. Asta înseamnă să ai valoare de lider.

Cred că e problemă de comunicare și cred că trebuia rezolvată altfel. Am senzația că antrenorii se întorc într-un punct, cei pe care i-am prins eu... Se pleacă de la un entuziasm extraordinar și ajungi să rostești astfel de fraze. Nu cred că e bine, e o problemă de comunicare. Trebuie să te gândești la ce daune poți provoca. În primul rând nu e bine pentru tine. 

Dacă jucătorii nu înțeleg, înseamnă că problema e la tine. Aceiași jucători au înțeles extraordinar mesajul lui Rădoi la tineret. Jucătorii sunt ultimii vinovaţi de ce se întâmplă. Ei trebuie aduşi în starea de meci de care e nevoie. Deranjant pentru mine sau dezamăgitor e că în fiecare meci cel mai bun jucător a fost Niţă. El e constant. Mă uit pe cifre, le consult şi le las acolo. Cu Macedonia de Nord a fost acea cădere, care s-a repetat şi cu Armenia, şi cu Irlanda de Nord, şi cu Norvegia, şi cu Daum. Au tot fost lucrurile astea şi întrebarea e: e o problemă fizică? Mentală?”, a fost analiza făcută de Andrei Vochin.

VIDEO Valeriu Răchită merge pe mâna lui Rădoi în continuare: „Haideți să-i dăm credit!”

Citește și alte știri despre naționala României: 

ANALIZĂ GSP Cluburile blochează jucătorii! Ce echipă poate alinia România la Jocurile Olimpice + cum arată grupa infernală

EXCLUSIV George Pușcaș, atacat în direct: „Băiețașului i s-a cam urcat la cap!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (32)
dragdim
dragdim  •  09 Aprilie 2021, 01:45

S-a umflat șaorma in legenda Dică. Sa vina la ei la birou, frate și noi sa ținem capul plecat dacă vrem niște egaluri cu Armenia și Liechtenstein, ați înțeles!

adriann_
adriann_  •  08 Aprilie 2021, 18:51
Postat de silvio__. pe 08 Aprilie 2021, 18:05

Nu, prostanacule, eu sunt dezamagit dupa acele meciuri, dar in acelasi timp increzator ca la urmatoarele partide, Mirel va fixa problemele din aparare si va gasi solutia potrivita. Intre timp, tu ramai doar un frustrat, si atat :)))). Doar un frustrat poate da vina pe Man pentru esecul din Armenia. Puscas e principalul vinovat, dar n-ai tu treaba :)))

BA POSTAC SINISTRU, NOI AM JUCAT IN 10 ULTIMELE 30 DE MINUTE CU GERMANIA SI 82 DE MINUTE CU ARMENIA DIN CAUZA CA A FOST BAGAT MAN PENTRU CA AVEA CIOBANUL PUSCARIAS INTERESUL SA-SI IA BANII. O TARA INTREAGA a vazut halul in care s-a prezenatt Man in cele doua meciuri, cu Germania arata ca un copil de la U17 bagat aiurea pe-acolo, alerga in sens opus jocului etc . Iar cu Armenia a fost inexistent, cu exceptia unei faze de care si-a batut joc in prima repria, refuzand sa dea o pasa simpla la Puscas. BA POSTAC SINISTRU daca noi nu jucam 82 de minute in 10 cu Armenia din cauza lui Man rezolvam meciul ala cu mult inainte ca oboseala sa-i ia mintile lui Puscas. Sa nu mai vorbim de introducerea lui Keseru in locul lui Maxim, singurul jucator care scosese un armean din joc si facuse faza de la golul egalizator etc. SA-TI STEA IN GAT POSTACELA MA!

silvio__.
silvio__.  •  08 Aprilie 2021, 18:28
Postat de talpaiadului pe 08 Aprilie 2021, 18:20

Nu e Puscas principalul vinovat ci Domnu' Goe care l-a tinut in teren desi nu facea nimic si avea si cartonas galben.

Evident, acolo din start a fost greseala la schimbari, ca a intrat Keseru si a ramas Puscas. Dar chiar si asa, nu exista o explicatie pentru acea intrare. La fel cum nu exista explicatie nici pentru acel penalty ratat cu Norvegia, desi nu el era cel desemnat inainte de meci sa bata penalty. E vorba de atitudine..

Vezi toate comentariile (32)
Comentează