FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA

Nicolae Stanciu ia toată vina asupra lui: „Îmi asum acest eșec!”

Nicolae Stanciu/ foto: Sportpictures
Nicolae Stanciu/ foto: Sportpictures

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 08:47 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 09:41

Nicolae Stanciu (30 de ani), căpitanul echipei naționale la meciul cu Belarus, ia toată vina rezultatului, 0-0, asupra lui.

  • Următorul meci al României e cu Andorra, duminică, de la ora 21:45. partida de pe Arena Na'ional[ va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima TV

Stanciu a ratat mai multe ocazii, printre care și cea mai mare șansă a României de a marca. În prima repriză, după o combinație rapidă, a tras din marginea careului spre colțul lung, dar șutul nu a fost suficient de bine plasat și portarul advers a prins balonul în doi timpi.

Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Fostul campion al României l-a DISTRUS pe Ianis Hagi: „Leșinatul nu prindea nici liga a 4-a dacă nu era copilul lui Hagi”

Nicolae Stanciu, după Belarus - România 0-0: „Îmi asum acest eșec”

„Sunt destul de dezamăgit, îmi asum acest eşec având în vedere ocazia pe care am avut-o în prima repriză. Îmi asum responsabilitatea. 

Cred că dacă marcam, altul era cursul jocului. Dar la fel bine cum suntem dezamăgiţi acum, ştim ce forţă are acest grup, mentalitatea grupului. De mâine (n.r. - vineri) sunt sigur că ne vom concentra exclusiv pe Andorra şi să luăm cele 3 puncte duminică.

Rămânem neînvinşi, este păcat că nu am reuşit să câştigăm cele 3 puncte. Nu ne gândim ce se va întâmpla în noiembrie, pentru că sunt lucruri pe care nu le putem controla. 

Ne gândim la Andorra, să luăm cele 3 puncte şi după, dacă merităm să fim la European, cu siguranţă vom fi acolo. Și dacă am fi câștigat, avem un meci cu Israel care e decisiv și trebuie să câștigăm

E frustrant când ai atâta posesie şi controlezi jocul de la un capăt la altul şi nu reuşești să marchezi. E greu, adică nu a fost uşor să joci împotriva unei echipe care se apăra cu 8-9 oameni, care juca fără nicio presiune şi cu un om nou. Nu e o scuză. 

Din păcate nu am luat cele 3 puncte şi indiferent cum trebuie să luăm cele 3 puncte cu Andorra”, a declarat Stanciu, conform as.ro.

Clasamentul grupei României

VIDEO. Belarus - România 0-0 » Denis Drăguș, declarații după partidă: „Sunt încrezător că avem puterea de a ne califica”

Citește și:

Gestul unui „tricolor” l-a enervat pe Basarab Panduru: „Nu vreau să mai văd niciodată asta la echipa națională!”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Gestul unui „tricolor” l-a enervat pe Basarab Panduru: „Nu vreau să mai văd niciodată asta la echipa națională!”
Șansa URIAȘĂ pierdută de România din cauza egalului cu Belarus » Putem depinde de un meci programat DUPĂ finalul preliminariilor
Belarus - România 0-0
Șansa URIAȘĂ pierdută de România din cauza egalului cu Belarus » Putem depinde de un meci programat DUPĂ finalul preliminariilor

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
Draconian
Draconian  •  13 Octombrie 2023, 13:03
Postat de Cotiso pe 13 Octombrie 2023, 10:09

Dincolo de lipsa de vână și de inspirație a întregii echipe în frunte cu Edi Iordănescu, remarc un lucru în ultimii 25 de ani: nu mai știm de la copii în sus să tragem pe poartă ! Cu asta începe și se termină fotbalul, restul este poleială. Dacă jucătorii noștri ar sta 1-2 ore după antrenament și ar exersa din viteză, cu marcaj, șutul pe poartă cu ambele picioare și din toate pozițiile lucrurile (rezultatele) ar începe să se schimbe în bine. Cu stimă.

Da, acolo-i baiu, n-avem un baiat simplu decomplexat sa dea în ea acolo spre poarta, nu dam la poarta, nu tragem cînd e loc, degeaba ai dominatie sterila daca nu joci fotbal, adica sa tragi acolo la poarta...

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  13 Octombrie 2023, 11:23

Asta suna mai mult a lauda ,vedetism!? Dar cine ma rog te crezi tu sa- ți asumi ,în ultima vreme cam nu joci mare lucru și prea te bagi în seama pe tot terenul dar doar a paguba !

limepl
limepl  •  13 Octombrie 2023, 10:39

E tare asta cu "asumatu"...ce ne doare gura?! Ramane forta grupului...i-a indoctrinat deja marele antrenor...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează