FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF, 18 APRILIE

Noi declarații tranșante ale lui Ionuț Lupescu: "FRF apelează la metode securiste, dar voi merge până la capăt și voi câștiga alegerile"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 17:41

Ionuț Lupescu a oferit o nouă reacție după ce Federația a contestat legalitatea candidaturii sale la alegerile de la FRF din 18 aprilie. Vezi aici DETALII!

"Sunt în campanie, mă întorc de la Târgu Jiu. Lucrurile merg foarte bine, oamenii vor o schimbare, asta e clar. Vor o schimbare în dezvoltarea fotbalului și cred că aceste lucruri îi irită pe cei care conduc acum fotbalul.

Am văzut comunicatul FRF, dar merg înainte. E o problemă juridică, pe care juristul o va rezolva. Nu vreau să intru prea mult în aceste detalii juridice și n-aș vrea să fac o afirmație care nu e 100% acoperită.  Nu cred că e o problemă care să mă facă să nu candidez.  Am lucrat în toți acești ani sub un acționariat din care face parte și Federația. Eu nu-mi fac griji. 

Sunt metode securiste. Știu că vor să scoată acte, dosare din perioada în care am lucrat eu la FRF. Își pierd timpul, în loc să dezvolte fotbalul, să nu mai avem parte de accidentări și meciuri amânate!

Suntem în campanie, în România mă aștept la orice. Voi merge până în pânzele albe, voi merge până la capăt și sunt sigur că voi câștiga. În lumea fotbalului trebuie să existe în primul rând respect, ceea ce Federația, prin declarațiile pe care le face și învrăjbirea anumitor componente, face doar un mare rău fotbalului", a spus Lupescu, la TV Telekom Sport.

"Săptămâna viitoare voi depune dosarul în ceea ce privește candidatura la FRF"
Ionuț Lupescu

Vezi și:

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (13)
mannecken
mannecken  •  02 Martie 2018, 19:35

...sa-ti faci cariera la Dinamo si sa acuzi pe altii de metode securiste....ce cauta-n Romania la alegeri? Fara a avea o stima sau altceva pentru Burleanu, este un mare mister de ce Lupescu a lasat postul cald de la UEFA ca sa candideze la federatie. Din prietenie pentru gasca ce nu a facut nimic timp de 20 de ani pentru fotbalul românesc? Gasca de aur. Sper sa aiba si el(ei) o mutare surpriza si de efect. Din pacate cred ca nici unii nici altii nu au o solutie sa scoata fotbalul din impas. Vor doar ciolanul. Pentru asta trebuie jucatori talentati si mai ales seriosi....de unde sa-i gasim secolul asta, nu doar în mandatul viitor al oricui va câstiga. Nu ca as avea vreo simpatie pentru Burleanu si echipa lui, dar mi s-a parut ciudat ca Mutu(nici o stima pentru el în ceea ce priveste caracterul) Contra(la fel) mai nou Lupu au sarit în barca lui Burleanu. Poate sa fie Lupu acuzat de cele 7 pacate dar nu se fite-n tur. Nu au facut nimic pâna acum acesti " generatie de aur" si acum sunt un lingou de aur. Uniti si dintr-o bucata. Daca se implicau la sfârsitul carierei lor, fotbalul românesc era probabil mai bun. Asa, fratii Becali, Dragomir si Mircea Sandu au facut ce au vrut fara sa le pese. In ceea ce-l priveste pe Burleanu, chiar Mircea Lucescu a spus ca în acest timp a acumulat experienta...vezi episodul viitor...

983732924972315
Soos Vilmos  •  02 Martie 2018, 23:07

Cind lupescu vorbeste de metode securiste e ca si atunci cind vorbesti de funie in casa spinzuratului.

169060557063831
Stefan Anghel  •  02 Martie 2018, 20:42

pt ce merita cei 2 presedinte pe viata la institutiile alese : "Dind expresie vointei unanime si entuziaste a intregului popor, Marea Adunare Nationala a reales, intr-o atmosfera de puternica vibratie patriotica, cu unanimitate de voturi, pe tovarasul Nicolae Ceausescu, cel mai vrednic si iubit fiu al poporului roman, in suprema functie de Presedinte al Republicii Socialiste Romania.cu cantec inainte mars spre fazele finale ale folbalului romnesc !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează