FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

NOTE GSP „Tricolorii”, lamentabili în fața Georgiei! Fotbalistul notat cu 2 în Gazeta Sporturilor

România - Georgia 1-2 +49   FOTO
România - Georgia 1-2

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 09:35 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 09:39

În primul „amical” al lunii iunie, România a suferit o înfrângere umilitoare, 1-2 cu Georgia, chiar la Ploiești.

„Tricolorii” nu au reușit să obțină victoria de moral necesară după eșecurile din ultimele două meciuri oficiale, cu Germania (0-1) și Armenia (2-3). La Ploiești, în prima partidă de pe teren propriu cu spectatori după 565 de zile, elevii lui Mirel Rădoi au clacat în fața jucătorilor pregătiți de legendarul Willy Sagnol.

A fost 2-1 pentru oaspeți, la capătul unui meci care a avut de toate: eliminări, penalty ratat, goluri și multe ocazii de poartă.

Note după România - Georgia 1-2

„Tricolorii”, lamentabili în fața Georgiei! Fotbalistul notat cu 2 în Gazeta Sporturilor

Prestația românilor a fost îngrijorătoare, în perspectiva următorului „amical”, cu Anglia, de pe 6 iunie. Singurul „tricolor” care a fost răsplătit cu o notă mai mare de 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi a fost Andrei Ivan, care a primit 7. 

În rest, mediocritate. Alibec, Hagi, Budescu, Maxim, Olaru, Sorescu și Andrei Vlad au primit 5, restul nu au luat note de trecere!

Cel mai „șifonat” a ieșit Florin Tănase, eliminat în minutul 42 după o ieșire nesportivă. Fotbalistul de la FCSB a primit nota 2! Nu a stat mult mai bine nici selecționerul Mirel Rădoi, notat cu 3.

De cealaltă parte, un singur fotbalist a fost notat cu un calificativ sub 5! Este vorba despre unul dintre fundașii centrali, Kvirkvella, care a fost eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene.

7a fost nota primită de Willy Sagnol, selecționerul Georgiei

România - Georgia: doar 500 de suporteri în tribune

România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+45 FOTO

Deși s-au pus în vânzare 3.800 de bilete, în tribunele de pe „Ilie Oană”, au fost doar vreo 500 de fani, printre care și o mână de gruzini. Aceasta a fost prima reîntâlnire a suporterilor cu naționala, acasă, de la partida cu Suedia (0-2), din 15 noiembrie 2019.

Într-o atmosferă destul de molcomă, încălzită de tribune rareori, „tricolorii” au intrat pe teren cu un banner pe care scria: „După 565 de zile, cea mai frumoasă oră: împreună în peluza tricoloră!”.

VIDEO. Răzvan Burleanu, prima reacție după umilința cu Georgia, scor 1-2

Citește mai multe știri despre România - Georgia 1-2:

Mirel Rădoi, făcut praf: „Olăroiu e în tribună, iar pe bancă marionete! Îl aduce pe Tănase, să zică nașul că ia 86 de milioane pe el”

Cosmin Olăroiu, franc: „Nu se poate construi nimic la noi!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (28)
pacient
pacient  •  03 Iunie 2021, 11:06

Rezultatele echipei nationale sunt firesti daca tinem cont de: 1) Convocarile unor jucatori care au pierdut de foarte mult timp contactul cu fotbalul de performanta. Unii vor spune ca nu avem altii mai buni, dar e o falsa premisa. Macedonia de Nord are jucatori mai mult sau mai putin la acelasi nivel cu cei ai Romaniei, insa arata determinare si chiar inteligenta. 2) Numirile ridicole din Federatie. A se vedea aici Mihai Stoichita care nu a avut niciun rezultat notabil care sa il recomande pentru pozita de Director Tehnic. Cate astfel de pozitii or mai fi de care microbistii nu stiu. 3) Cumetriile dintre antrenor, impresari si patroni. Este evident ca anumiti jucatori precum Vlad sau Olaru sunt adusi la nationala pentru a fi vanduti mai departe in strainatate astfel incat agentii si patronii sa castige un ban. Mai sunt si alte motive, dar cred ca daca cele de sus ar disparea, Romania ar avea macar o baza pentru un proiect pe termen lung.

therealreddog33
therealreddog33  •  03 Iunie 2021, 11:31

Observ ca e buna și școală de antrenori la ceva, dacă o faci pe bune: vrei sa joci 4-3-3, fain. Da pentru asta în primul rand îți trebuie un închizător. În al doiele rand doi fundași centrali rapizi și care sa joace simplu. În al treilea rand 2 interi care sa alerge cât cuprinde. Observați greșelile? Nu? Vi le spun eu:1) Chiriches nu poate juca sistemul asta, greșește prea mult, el poate juca doar în sistem cu 3 fundași centrali 2) Răzvan Marin nu poate fi închizător în veci, inter însă da 3) Maxim ca inter e cea mai proasta alegere, pierde toate mingile, nu aleargă, e lent pe construcție și puturos în general. Herr Radoi, sorry, dar nu știu unde ai făcut școală și ce înțelegi tu din fotbal. Ok cu încăpățânarea și principiile, dar măcar selecționează jucătorii de care ai nevoie pt ce vrei tu sa joci. Ideal pe posturile pe care trebuie...

catalynn
catalynn  •  03 Iunie 2021, 11:16
Postat de ang3ldev1l0 pe 03 Iunie 2021, 10:55

Auzi prostie la asta...cei care au trecut la el, Doamne fereste :))))) Si ce daca au treceut pe la el, ca mai inainte sa treaca pe la el, majoritatea jucatorilor au trecut si pe la altii, Chiriches la Pandurii, Stanciu la Vaslui, samd, nu i-a nascut Gigi Becali in baza lui...ce logica aveti

Am văzut la Pacionel. A stat saracu copil câteva luni acolo și l-a marcat pe viața! Sa speram ca îl putem recupera 100%, e încă tanar … Am înțeles unde bați, sunt profesioniști, nu contează ca joaca pt X sau Y. De acord, însă cum profesionismul și profesionalismul sunt zero la FC fcsb nu ar trebui convocat niciun jucător care nu a plecat de acolo la un club serios de minimum 1 an, dar as zice 3 pt mai multă siguranța. Uite la Stanciu de exemplu, ăla poate sa joace și la Real ca tot fcsbist moare …

Vezi toate comentariile (28)
Comentează