FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1

Notele GSP după România - Irlanda de Nord » Cum s-au descurcat „tricolorii” la primul meci din 2024: un MVP + doi jucători de nota 4

NOTELE GSP +43   FOTO
NOTELE GSP

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 23:30 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 00:20

România a remizat în primul amical din 2024, 1-1 cu Irlanda de Nord. Iată cum s-au descurcat elevii lui Edi Iordănescu.

Calificată de pe primul loc la EURO 2024, România a început greu primul meci de verificare din acest an, contra unei naționale arțăgoase, care i-a solicitat din plin pe „tricolori”.

Conduși din minutul 7, elevii lui Edward Iordănescu au reușit să egaleze după 16 minute, prin Dennis Man, care a fost și cel mai bun om de pe teren.

Ionel Ganea, urcat în mașina Poliției înainte de România - Irlanda de Nord! Scene incredibile la Arena Națională » Cum a fost pedepsit
România - Irlanda de Nord
Ionel Ganea, urcat în mașina Poliției înainte de România - Irlanda de Nord! Scene incredibile la Arena Națională » Cum a fost pedepsit

Notele GSP după România – Irlanda de Nord

Florin Niță - 6

Nu a avut ce face la gol. Iar după faza din minutul 7 nu a mai avut ce să apere. Nota 6.

Vasile Mogoș - 5

A fost modest. A încercat să ajute atacul, dar fără realizări. Iordănescu l-a schimbat la pauză, cel mai probabil din cauza unei lovituri la cap, după ce s-a ciocnit cu un adversar pe finalul meciului. Nota 5.

Radu Drăgușin - 6

A durat puțin până a intrat în meci. După ce oaspeții au marcat, a controlat jocul. S-a achitat bine de sarcinile defensive, nu a fost depășit de adversari și a încercat mereu să iasă cu mingea la picior și să ajute la construcție.

Andrei Burcă - 6

La fel ca Drăgușin, s-a încălzit mai greu. După aceea, s-a achitat bine de sarcini, având mai multe intervenții bune. A fost schimbat în minutul 75.

Cristi Manea - 4

Folosit ca fundaș stânga, apărătorul dreapta de la CFR Cluj nu a fost în apele lui. A jucat ezitant în startul meciului, nord-irlandezii atacând cu lejeritate pe partea sa. A fost depășit foarte ușor la gol. S-a văzut lipsa lui Nicușor Bancu. Nota 5.

Răzvan Marin - 6

Muncitor ca la fiecare meci, dar fără realizări. A alergat mult, încercând să ajute atacul, dar nu s-a văzut pe faza ofensivă. S-a achitat bine de sarcinile defensive de la mijloc. Nota 6.

Alexandru Cicâldău - 5

Schimbat în minutul 61, după un meci modest. Nu și-a făcut simțită prezența la mijlocul terenului. Lipsit de idei și de soluții pe faza de atac

Dennis Man - 8

MVP-ul meciului. A arătat ca un veritabil titular la EURO. Extrema dreapta de la Parma a fost cel care a marcat golul egalizator, la capătul unei faze personale. A avut inițiativă, a căutat să intre în combinații și s-a implicat constant în joc. Cel mai bun de pe teren. Dacă va juca și în Germania ca azi, are toate șansele să atragă atenția. Nota 8!

Nicolae Stanciu - 7

Căpitanul „tricolorilor” a fost extrem de implicat în joc. I-au lipsit doar realizările. A jucat mereu cu capul sus, a încercat să dea drumul repede la minge. Se vede că e liderul din teren, toți colegii căutându-l cu mingi și așteptând o pasă sau o rezolvare spectaculoasă. Nota 7!

Florinel Coman - 5

Departe de forma arătată la FCSB. Nu a creat nicio acțiune periculoasă la poarta nord-irlandezilor, fiind bine închis de adversari. Nota 5.

George Pușcaș - 4

Vârful de la Bari este departe de cea mai bună formă a sa. Iar selecționerul trebuie să aibă mari bătăi de cap înaintea turneului final din Germania. Pușcaș nu poate fi acuzat că nu și-a dorit, că nu s-a zbătut, dar nici nu se poate spune că e atacantul care îi va speria pe adversari. A fost pe teren doar la număr. Nota 4.

Deian Sorescu - 5

A intrat la pauză în locul lui Vasile Mogoș. A avut o singură realizare: în minutul 82 a blocat un șut de la 12 metri. Nota 5.

Darius Olaru - 5

Nu a schimbat jocul de la mijloc, nici în rău, nici în bine. A jucat în nota echipei: 5.

Valentin Mihăilă - 5

A jucat la fel de modest ca Florinel Coman, cel căruia i-a luat locul. Nota 5.

Ianis Hagi - 5

Întâmpinat cu urale de întreg stadionul, mijlocașul de la Alaves nu a avut timp în cele 15 minute petrecute pe teren să-și arate calitățile. A ieșit în evidență în minutul 84, când a șutat de la 20 de metri, direct pe direcția portarului. Nota 5.

Adrian Șut - 5

Aflat la debut, a prins 15 minute pe teren. Nota 5

Bogdan Racovițan - 5

Aflat la debut, fundașul central a bifat 15 minute. Nu a avut nicio fază complicată și a încercat să nu se complice. Nota 5.

Edward Iordănescu -  6

Nu-i ușor să fii în pielea lui. EURO 2024 bate la ușă, dar puțini fotbaliști au parte de minute la echipele de club și e nevoit să se bazeze pe fotbaliști care nu joacă sau care nu sunt în formă. S-a agitat tot meciul pe marginea terenului, a dat indicații și a căutat să schimbe fața echipei. Nota 6.

VIDEO. Mihai Stoichiță a lansat un atac la adresa celor de la Alaves: „Chiar nu înțeleg de ce nu-l folosesc pe Ianis”

Citește mai multe știri despre naționala României

 

Întâlnire de gradul zero la România - Irlanda de Nord: ce au făcut Gică Hagi și Răzvan Burleanu pe gazon
România - Irlanda de Nord
Întâlnire de gradul zero la România - Irlanda de Nord: ce au făcut Gică Hagi și Răzvan Burleanu pe gazon
Protestul ultrașilor români: „Marii traficanți, hoți sau criminali n-ajung la închisoare, iar Statul delirează cu demente vânători de vrăjitoare”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD
Protestul ultrașilor români: „Marii traficanți, hoți sau criminali n-ajung la închisoare, iar Statul delirează cu demente vânători de vrăjitoare”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
tororosso
tororosso  •  23 Martie 2024, 14:57

Lauda de sine, nu miroase-a bine! Ia auzi cică nu a avut timp în cele 15 minute petrecute pe teren să-și arate calitățile. Oare în cele 90 de minute explodau calitățile sale . Iordănescu a calculat bine cam cât poate rezista prințișorul într-un meci la națională . Nota 5 să treacă clasa .

CN72
CN72  •  23 Martie 2024, 10:14

Eu zic ca la Puscas gresiti, chiar asta este cea mai buna forma a lui. Sper ca antrenorul sa renunte la incapatanarile lui inexplicabile, si sa nu-l mai deranjeze pe Puscas cu convocari. Argumentul ca n-ai altii mai buni nu tine. Nu e asa greu sa fii mai bun decat Puscas.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează