FOTBAL  »  NATIONALA  »  OPINIE

Opinie Marius Mărgărit » Descalificare. La locul de muncă

Articol de - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 21:52

Nu e nimic nou. Am mai ratat o calificare, dar data viitoare trebuie să...bla...bla...bla. Noroc că ne-au calificat în play-off-ul Ligii Națiunilor alții, Cehia și Austria. 

Cel mai grav, dacă poate fi ceva mai grav decât indolența jucătorilor, în fața a 50.000 de oameni, când ne-a ridiculizat Suedia, mi se pare lipsa de reacție a lui Contra. 

E final de preliminarii de exemplu, se trage linie, se socotește, Cosmine! Ok, n-avem jucători, stranierii freacă băncile pe afară, la adăpostul confortabil al salariilor de sute de mii de euro, nivelul Ligii 1 e mult prea slab, copiii minune de la U21 sunt prea cruzi etc.  Câte bube rele, toate-n... știți vorba aia din popor. 
 

Și totuși, Cosmine, noi te știam profi, un motivator, un gladiator care poate să trezească și orgoliile în moarte clinică. După meciul cu Suedia ne explicai cum ne-au blocat vikingii peste tot, de parcă Berg și ai lui veneau din altă galaxie. Nu i-ai văzut, nu i-ai analizat?! Nu, e clar, Janne Andresson e de vină, și-a găsit bătrânul să joace altfel taman cu noi. Aia cu rasismu' a fost o fumigenă. De fapt, a fost terorism fotbalistic. Ei știau totul despre noi, noi nimic. 

Apoi, pe final, l-ai băgat pe Alibec. Aici m-ai pierdut. Ce mai caută băiatul ăsta la lot după ce a zis că nu i-ai spus nimic, ci l-ai trimis în teren "să încerce să facă ceva". Cum să te sape așa? Era minutul 73. Adică nici tu nu mai credeai, Cosmine?!

Eu zic că sunt două variante: Alibec a mințit, la fel ca și Manea sau Deac, în Muntenegru, când au spus că nu știau că ne trebuia o victorie la două goluri ca să prindem urna a treia valorică în preliminariile Euro. 

Sau Alibec n-a mințit și atunci "indicația" asta, abisul ăsta tehnico-tactic, sună a descalificare la locul de muncă, Cosmine. Unii te susțin, alții te vor plecat. Eu zic doar că asta era treaba ta, să-i faci pe băieții ăștia, plictisiți, suficienți, sau prea necopți, să creadă până la capăt. Să faci ceva să nu fim penibili, chiar și când suntem slabi. 

Match preview Spania - România

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  17 Noiembrie 2019, 22:32

Apropo bai nea ziaristule , tu nu ai vazut ce a facut FCSB in europa ?? cum bah sa te bate alashkert acasa , sa te chinuii cu aia din moldova , viitorul au fost demolati in europa , unde este valoarea jucatorilor romani ???????????????

thanos10
thanos10  •  18 Noiembrie 2019, 00:05
Postat de fcsbnuesteaua pe 17 Noiembrie 2019, 22:32

Apropo bai nea ziaristule , tu nu ai vazut ce a facut FCSB in europa ?? cum bah sa te bate alashkert acasa , sa te chinuii cu aia din moldova , viitorul au fost demolati in europa , unde este valoarea jucatorilor romani ???????????????

pai Steaua din bine de rau in europa a ajuns pana in playofful e.l.,fiind singura echipa din Romania ce a obtinut macar un punct in playoff. da,dupa toata treaba asta cu tradatorii de tara de la mapn si din justitie este cam greu sa ai liniste sa te poti concentra pe europa. eu iti dau scris ca daca nu aveam problemele alea cu statul(wtf,parca am trai in coreea de nord), Steaua trecea lejer anul trecut de austrai vienna si anul asta de guimares. da vina pe tradatorii de tara de la csa si nu pe Steaua.

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  17 Noiembrie 2019, 22:27

Bah mai terminati odata cu circul asta !!!!!! LOGANUL este o masina slaba fata de VOLVO , este cea mai proasta masina din europa !!! asa suntem si noi !!! Noi am fost ultimii mereu de pe timpul dacilor !! BAH VOI CHIAR NU VEDETI CA NU AVEM NICIUN JUCATOR SA JOACE LA O ECHIPA MARE DIN EUROPA ????????? DUPA MINTEA VOASTRA, TOTI ANTRENORII AU FOST SLABI PANA ACUM ...IAR JUCATORII FOARTE BUNI :)))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează