FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN SPANIA Răspunsul lui Radu Drăgușin când a fost pus să aleagă între Islanda și Ucraina ca adversar după baraj: „Eu vreau să ies din grupe. «Foarfece» nu dau”

Radu Drăgușin/ foto Ionuț Iordache (GSP)
Radu Drăgușin/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 25 martie 2024 16:42 / Actualizat luni, 25 martie 2024 21:06

Românul de la Tottenham, Radu Drăgușin, a explicat la Madrid ce așteptări are de la superamicalul cu Columbia, de marți seară, și de la duelul cu Luis Diaz, starul lui Liverpool. Internaționalul are și o motivație în plus pentru a se remarca: șansele să devină un obișnuit al primului 11 la Londra.

  • Reporterul GSP Eduard Apostol și fotoreporterul Ionuț Iordache sunt la Madrid și transmit cele mai importante informații despre Columbia - România, pentru cititorii GSP.
  • România - Columbia, al doilea meci amical al naționalei din luna martie, are loc marți, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP și la TV pe Antena 1

România va întâlni Columbia la Madrid într-un amical de gală, marți seară, de la ora 21:30, partida se va desfășura pe "Civitas Metropolitano". „Tricolorii” se pregătesc luni seară în baza de pregătire a lui Real Madrid, selecționerul Edward Iordănescu dorind ca jucătorii săi să fie motivați de acest detaliu, iar meciul se va disputa pe terenul lui Atletico Madrid.

Edi Iordănescu l-a pus la punct pe Borza: „Să aleagă ce vrea să facă referitor la cariera sportivă”
ROMÂNIA
Edi Iordănescu l-a pus la punct pe Borza: „Să aleagă ce vrea să facă referitor la cariera sportivă”

Înaintea antrenamentului oficial și în preziua partidei, Radu Drăgușin, 22 de ani, fundașul lui Tottenham, a prefațat confruntarea cu Columbia, naționala neînvinsă de 20 de meciuri, mai exact de doi ani.

70 de mii de locurieste capacitatea stadionului "Metropolitano" din Madrid, unde vor fi prezenți peste 20.000 de români, conform estimărilor federalilor

Va fi o miză importantă pentru român, se poate duela cu starurile James Rodriguez și Luis Diaz. Astfel își poate crește șansele de a prinde un loc de titular la londonezi, contra unor adversari de calibru, marți seară.

VIDEO. Radu Drăgușin despre duelul cu Luis Diaz: „Este un lucru bun că avem parte de un test puternic”

Tânărul fundaș a fost dezinvolt la conferința de presă, a răspuns fără trac la întrebări. Chestionat de reporterul GSP.ro pe cine ar prefera dintre Islanda și Ucraina, baraj ce se va disputa mâine, marți seară, și care va oferi adversara din primul meci la Euro, pe 17 iunie, Drăgușin a parat, elegant și inteligent: „Eu vreau să ieșim din grupe, nu contează împotriva cui jucăm”.

7 idei de la Radu Drăgușin înaintea amicalului anului pentru România:

„Un amical care ne va folosi foarte mult, împotriva unui adversar puternic cu jucători valoroși. Acest amical ne va da foarte multe repere despre cum va fi la EURO 2024. Jucăm contra celei mai în formă naționale din lume în acest moment”.

„Meciul de marți ne va oferi un joc foarte puternic, la un nivel foarte bun. Eu "foarfece" nu dau (n.red dacă ar putea înscrie și el spectaculos, cum au făcut-o Hagi sau Adrian Ilie). Până la urmă nu contează cum marcăm goluri, contează să o facem”.

„Au venit cu noi (Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu). Este un sentiment incredibil să-i avem lângă noi. Simpla lor prezență aici este o motivație în plus”.

5 meciuria adunat Drăgușin la Spurs, doar unul ca integralist, în Premier League

„Este important pentru mine să joc cât mai mult. Am jucat primul amical al anului, acum sper la fel. Este important pentru mine să am meciuri în picioare (pentru ceea ce va urma la Tottenham)”.

„(Pe cine preferi, Islanda sau Ucraina?) Personal, aș vrea să ieșim din grupe. Nu contează împotriva cui jucăm. Vom analiza bine ambele echipe (Ucraina sau Islanda)”.

„Luis Diaz este cel mai reprezentativ jucător al lor, cel mai valoros și cel mai în formă. Este jucătorul care ne poate pune cele mai multe probleme. Joacă la cel mai înalt nivel, dar este un lucru bun pentru noi pentru că avem parte de un test puternic”.

„Simțim susținerea fanilor români, este o senzație incredibilă când în deplasare ai 20.000 de oameni care vin să te susțină. În același timp este o responsabilitate foarte mare”.

Radu Drăguşin Foto: Ionuţ Iordache
Radu Drăguşin Foto: Ionuţ Iordache
Radu Drăguşin Foto: Ionuţ Iordache
Radu Drăguşin Foto: Ionuţ Iordache
Radu Drăguşin Foto: Ionuţ Iordache
+8 FOTO

Citește și:

Edi Iordănescu, conferință înainte de Columbia - România: „Avem pretenții, așteptăm răspunsuri”
COLUMBIA - ROMÂNIA
Edi Iordănescu, conferință înainte de Columbia - România: „Avem pretenții, așteptăm răspunsuri”
Edi Iordănescu, dezvăluiri despre situația specială a unui „tricolor”: „Lucrează suplimentar cu un preparator”
ROMÂNIA
Edi Iordănescu, dezvăluiri despre situația specială a unui „tricolor”: „Lucrează suplimentar cu un preparator”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close