FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Răspunsul lui Burleanu care l-a lăsat perplex pe Radu Naum în direct la TV: "Așa, și?"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2018 21:45

Răzvan Burleanu promitea înaintea alegerilor din martie 2014 că va alege un reprezentant al suporterilor în Comitetul Executiv și că va păstra legea conform căreia președintele FRF are dreptul la doar două mandate.

Șeful FRF n-a respectat aceste promisiuni. El a explicat în această seară la TV Digi Sport de ce n-a ales încă un suporter în CEx și de ce a mărit numărul mandatelor la trei. 

"Încă n-am ales fanul, dar am modificat statutul în așa fel încât să avem o doamnă reprezentantă la fotbalul feminin", a declarat Burleanu.

"Ați vrut inițial două mandate și ați făcut 3", a continuat moderatorul emisiunii, Radu Naum. 

Răspunsul lui Burleanu a fost: "Așa, și? Am modificat la 3 mandate. Ne-am dorit inițial să fie două mandate la președinția FRF, dar după ce am luat parte într-un grup de lucru la nivel de UEFA concluzia a fost că putem să schimbăm toate statutele de la nivelul asociațiilor județene și să implementăm această modificare, să ajungem la 3. De altfel, am fost printre primele federații din Europa care au făcut asta. După ce noi am schimbat, și cei de la UEFA au făcut modificarea de statut cu 3 mandate". 

Citește și: Burleanu îl ironizează pe Prunea: "Pe el nu-l ducea mintea să-și facă firme și să sifoneze bani" + Ce implicare are politicul în alegerile FRF

Citește și: Burleanu, conferință maraton » De ce face acum dezvăluirile despre Lupescu, ce anomalii a găsit la FRF și de ce mai există contractul cu firma prietenului lui Lupescu

Citește și: EXCLUSIV Burleanu nu glumește! Ce s-a întâmplat azi în Comitetul Executiv al FRF

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (30)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  23 Martie 2018, 10:47

Eu sunt cel care la Gabi Safta la fostul Radio GSP inainta alegerilor din 2014 intr o discutie telefonica in direct cu Razvan Burleanu am sustinut argumentat si corect ca trebuie sa fie 3 mandate de 5 ani si nu 2 de 4 ani cum era in programul dumnealui de campanie. In concluzie acum avem 3 de 4 ani la FRF si 2 de 5 ani la liga. Acest model trebuie implementat la toate tipurile de mandate rezultare din alegeri inclusiv, mai ales cele din politica.Mircea Sandu a avut 6 de 4 ani respectiv 24 de ani, echivalentul din fotbal al lui Nicolae Ceausescu din politica.Deci maxim 3 de 5 ani indiferent de tipul de mandat rezultat din alegeri...

ray51
ray51  •  23 Martie 2018, 10:35

De ce nu pe viata??? Razvane, explicatia data la de ce 3 si nu 2, este ravasitoare. Ai facut parte dintr-o delegatie si ca urmare a traiului bun si a pufului de 5 stele, te-ai intors si-ai modificat statutele asociatiilor s.a.m.d. Asta-i explicatie? Abureala marca 'iliescu'. Numai acest individ vorbea 10 minute si nu intelegeai nimic.

520143398153430
Pavel Radu  •  23 Martie 2018, 09:59

La tupeul afisat este limpede ca omul se bazeaza pe sprijinul unor "baieti " interesati de tot si toate !

Vezi toate comentariile (30)
Comentează