FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA

FOTO Răzvan Burleanu a trăit la cote maxime duelul cu Belarus » Imaginile care îi trădează îngrijorarea șefului FRF

Răzvan Burleanu, în tribune la Belarus - România // foto: GSP +6   FOTO
Răzvan Burleanu, în tribune la Belarus - România // foto: GSP

Articol de , - Publicat joi, 12 octombrie 2023 23:18 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 23:48

Răzvan Burleanu (39 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a trăit cu sufletul la gură meciul dintre Belarus și România.

  • Reporterul GSP Vlad Nedelea și operatorul video Iosif Popescu sunt la Budapesta și transmit toate informațiile relevante înainte, în timpul și după meciul dintre Belarus și România.

Prima repriză a duelului de la Budapesta s-a încheiat la egalitate, fără gol marcat. „Tricolorii” au început mai bine partea secundă, au legat câteva acțiuni percutante, însă au clacat în momentul finalizării sau a ultimei pase.

ȘOC la naționala Italiei: procurorii i-au SĂLTAT pe Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali din mijlocul antrenamentului!
ITALIA
ȘOC la naționala Italiei: procurorii i-au SĂLTAT pe Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali din mijlocul antrenamentului!

Răzvan Burleanu, cu sufletul la gură în Belarus - România

Ratările semnate de oameni precum Alibec sau Răzvan Marin i-au ridicat pulsul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, prezent în tribunele stadionului „Szusza Ferenc” din Budapesta.

Imaginile surprise de reporterii GSP sunt elocvente. Burleanu și-a pus mâinile pe față de fiecare dată când „tricolorii” au trecut pe lângă golul izbăvitor.

+2 FOTO

La câteva minute distanță, președintele FRF a devenit vocal. Cei din delegația bielorusă acaparaseră fondul sonor, astfel că oficialii FRF au început să strige la rândul lor, pentru a-i acoperi pe omologii din tabăra adversă. 

Tot despre echipa națională:

Cine-i mai înțelege? Comunicat absurd al ultrașilor români: „Ar fi trebuit să fim la Minsk! Fără spectatori fără vreun temei”

Lăcătuș a „citit” absența lui Florinel Coman: „Nu am nimic cu FCSB, dar...”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
chepandy777
chepandy777  •  13 Octombrie 2023, 14:29

Borleanu nu-i de vina ca l-au votat cei ce au primit pomeni! Voi cei ce l-ati votat, va incalzesc pomenile? Ati adus un incompetent la cirma si acum sufera toata tara! Sunteti resposabili de tot ce am ajuns! Inclusiv voi, jurnalistilor, pentru ca taceti si nu-l bambardati cu articole zi de zi, pina nu pleaca cu toata hoarda de incompetenti din frf!!!

contandino
contandino  •  13 Octombrie 2023, 12:56

ma nea burlene, ma nea, sa-ti traisca familia, a munci nu e rusinos, ia-l pe stoichita si voichin si cautati ba alta munca si nu va mai bateti joc de noi!

boierasul
boierasul  •  13 Octombrie 2023, 06:18
Postat de Danpinalty pe 12 Octombrie 2023, 23:59

a fost nevoie nu de unul ci de doi asa zisi "jurnalisti" sa-i cante o oda de 4 randuri acestui *** care a distrus fotbalul

Așa se întâmplă când îl ai pe Vochin la FRF)))) Cât timp va fi caricatura asta de Burleanu la FRF, vom vedea naționala la TV nu la turneele finale. Burleanu DEMISIA!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează