FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Răzvan Burleanu vrea o nouă națională: "Am propus Comisiei Tehnice! Va fi primul proiect pentru această vârstă"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 15:49

Răzvan Burleanu, președintele FRF, dezvăluit că inteționează să înființeze o nouă echipă națională, la care să evolueze jucătorii sub 20 de ani.

"Depinde de noi să ţinem grupul de la naționala sub 19 ani unit. Depinde și de aceea am propus Comisie Tehnice. Vreau să avem pentru prima dată în România o naţională Under 20. Va fi primul proiect pe care-l putem iniţia în ţară pentru această categorie de vârstă, astfel încât să le dăm o şansă acestor copii foarte talentaţi.

Pentru a avea generaţii foarte bune avem nevoie de trei lucruri: selecţie, una fără pile, pregătire şi competiţie. Avem la Federaţie antrenori exclusiv pentru juniori. Am adăugat şi componenta de mental coaching la nivelul loturilor naţionale. Nu se poate face totul în doar câteva zile, dar rezultatele se vor vedea", a spus Răzvan Burleanu, potrivit TV Digi Sport.

"Când un copil greşeşte, vina nu e a lui, ci a părinţilor şi a tuturor celor care sunt în jurul lui. E de datoria noastră să ne asigurăm că nu vor mai fi astfel de gesturi. În niciun caz nu-l considerăm vinovat. Trebuie să ne dăm seama cum îi putem educa mai bine pe aceşti copii" Răzvan Burleanu despre Olimpiu Moruțan

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
jedela
jedela  •  02 Aprilie 2018, 16:41

Asta se crede in politica sa procedeze astfel. Nu faci nimic si pe ultima suta dai cu promisiuni aberante. Pai may habarnist de presedinte, inainte sa promiti ceva ce va fi facut (nici tu nu sti cand) mai bine ai spune cate promisiuni ai realizat in acest mandat. . Asta este atat de penibil ca ai daca se uita in oglinda ,nu se recunoaste. Un parvenit !!!

1841944262513403
Sever Augustin Pop  •  02 Aprilie 2018, 16:30

Acest personaj, care nu are nimic comun cu fotbalul, trebuie sa dispara din peisajul FRF. Ce rost au aceste lamentari, dupa 4 ani de involutie crasa??!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează