FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Reproșurile făcute de Contra lui Daum: "Am analizat meciurile din preliminarii"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 02 ianuarie 2018 22:13

Cosmin Contra susține că a analizat jocul naționalei României sub comanda lui Christoph Daum și a remarcat lipsa ocaziilor de gol, adăugând că în astfel de condiții nu li se pot cere prea multe atacanților Keșeru și Florin Andone.

Andone a avut multe evoluții șterse sub comanda selecționerului neamț, la fel și Keșeru, care a fost însă folosit mai puțin.

"Am analizat meciurile din preliminarii şi am văzut că nu am reuşit să construim prea multe ocazii şi nu am dus prea mult mingea în careul advers, ca să reuşim    să-l punem în evidenţă pe Andone.

Dacă o să avem mai mult mingea în faţa porţii, atunci o să vedem dacă atacanţii dau gol. Dacă noi avem jumătate de ocazie de gol, în 90 de minute... este imposibil să-i cer lui Andone sau lui Keşeru să dea gol", a spus Cosmin Contra la TV Digi Sport.

În cele 8 meciuri oficiale în care România l-a avut pe bancă pe Christoph Daum, tricolorii au marcat de 8 ori, iar 5 dintre reușite au venit în același meci: deplasare cu Armenia, câștigată cu 5-0.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
289314878161625
Barbu Constantin  •  03 Ianuarie 2018, 15:27

Contra este bun doar de gura. O sa vedeti ca vom avea aceleasi rezultate sterse si vor fi introdusi aceeasi jucatori lamentabili pe care i-a titularizat Daum. Singurul capabil sa aduca ceva nou la echipa este Ioan Andone.

dtdr
dtdr  •  03 Ianuarie 2018, 13:27

Nu face pe nebunul ca-ti vine randul si tie. Pune mana si munceste vorbeste mai putin, ca jucatorii-s aceiasi !

ray51
ray51  •  03 Ianuarie 2018, 11:09

Gurita, i-ai spus chestia asta si lui Gurleanu???

Vezi toate comentariile (8)
Comentează