FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA

VIDEO + FOTO Șefii sunt cu ochii pe Edi » Cum au fost surprinși Burleanu și Stoichiță în timpul antrenamentului României + ce făcea Iordănescu

Selecționerul Edi Iordănescu a condus sâmbătă seară antrenamentul oficial al României dinaintea duelul cu Andorra, din preliminariile EURO 2024. +10   FOTO
Selecționerul Edi Iordănescu a condus sâmbătă seară antrenamentul oficial al României dinaintea duelul cu Andorra, din preliminariile EURO 2024.

Articol de , , - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 20:34 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 21:18

Selecționerul Edi Iordănescu a condus sâmbătă seară antrenamentul oficial al României dinaintea duelului cu Andorra, din preliminariile EURO 2024. Toți fotbaliștii s-au pregătit normal. Răzvan Burleanu și oficialii FRF au urmărit ședința din tribunele Arenei Naționale. 

  • Andorra - România are loc duminică, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

Remiza „albă” cu Belarus a complicat calculele calificării la EURO 2024. Presiunea e tot mai mare pe Edi Iordănescu, lucru resimțit și la antrenamentul oficial de astăzi. Selecționerul a părut gânditor pe durata întregii sesiuni, retras într-un colț alături de „secundul” Ionel Gane.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini de la antrenamentul oficial înainte de România - Andorra

+6 FOTO

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a fost prezent și el la Arena Națională. I-a avut alături pe Mihai Stoichiță, Andrei Vochin și Gabriel Bodescu. Aceștia și-au ocupat locurile în tribune și au analizat antrenamentul.

Veștile bune au venit de la nivelul lotului. Toți „tricolorii” s-au antrenat la capacitate maximă, nicio problemă medicală. Atmosfera a fost bună, multe zâmbete.

VIDEO. Edi Iordănescu, gânditor la antrenamentul oficial. Cum au fost surprinși Burleanu și Stoichiță

Ce a spus Edi Iordănescu înaintea meciului România - Andorra

  • „Trebuie să corectăm subiectul. Suntem la mâna noastră, depindem doar de noi, nu de jocul rezultatelor. Ar fi fost mult mai ușor dacă am fi câștigat cu Belarus. Ne făceam viața mai ușoară și poate ne calificăm mai repede”
  • „Mai sunt trei meciuri și e posibil să avem nevoie de 4 sau de 6 puncte, în funcție de rezultate. Primele puncte trebuie să le luăm duminică seară. După aceea vedem dacă ne mai trebuie un punct sau 3”
  • „Cu trei meciuri rămase, avem șanse importante și suntem neînvinși în grupă”
  • „Am văzut că după un joc nu foarte fericit, de multe ori am arătat mai bine în al doilea. Asta nu înseamnă că nu am făcut, din multe puncte de vedere, un joc corect la Budapesta. Am analizat meciul și concluziile sunt în favoarea noastră. Am controlat jocul și am avut posesia. Cifrele arată mai bine ca niciodată. Am arătat caracter și devotament. Ne-a lipsit golul, ne-a lipsit inspirația. Eu nu îmi pot schimba starea de spirit, cum o face multă lume. Sunt multe lucruri în favoarea noastră”
  • „Nu ne e frică de Andorra. Respectăm toți adversarii, dar nu ne-a fost frică de nimeni”
  • „Andorra a avut 0-0 cu Elveția la pauză, a blocat Kosovo. Suntem în gardă, dar nu avem decât o cale: să câștigăm”
  • „Cu 4 puncte suntem calificați, cu 6 puncte suntem 99,9% calificați”
  • „Le fac o promisiune copiilor care vor fi în tribune. Vom da tot ce putem. Sperăm să plece acasă cât mai fericiți”
  • „Fiecare dreptul la o opinie, eu am dreptul la o analiză. Eu analizez macro și profund. În contract scrie că trebuie să duc echipa la EURO. După meci am fost frustrat că nu am luat cele trei puncte, dar bucuros că echipa a răspuns bine. Am văzut jucători triști la final, ceea ce înseamnă că își doresc. Dacă aveam puțină șansă, luam cele trei puncte și atmosfera era alta
  • „Domnilor, suntem neînvinși, avem cea mai bună apărare. Încrederea mea e la cote maxime. Am câștigat spirit, unitate, jucătorii se pun în slujba echipei. E supărare, e frustrare, dar încrederea e la cote maxime”
  • „Echipa poate merge la un nivel mai sus. Am câștigat mult față de Liga Națiunilor, am schimbat un nivel. Am încredere că dacă mergem la EURO putem trece la următorul nivel. Asta înseamnă muncă și consecvență”
  • „Eu înțeleg critica și analizele, dar nu înțeleg neadevărul și de ce nu sunt tratat cu respect. De 15 ani, de când sunt în această meserie, am câștigat trofee, am făcut lucruri bune și foarte bune. Am oferit respect total opiniei publice  și presei. A fost respect necondiționat Am oferit maxim respect și așteptam minimum respect”
  • „În timpul meciului, atenția mea totală e la echipă și la ce facem bine și ce nu facem bine. Nu sunt atent la ce se întâmplă în tribună, nu pot să ascult. Am auzit «România, România». Ne-a bucurat, a ajuns la noi. Nu știu ce se întâmplă în tribună. Responsabilitatea e a mea. Eu iau deciziile. De când sunt la națională, nu mi-a fost sugerată nicio decizie. Un sfat de la domnul Stoichiță e binevenit, dar responsabilitatea e a mea”

Clasamentul grupei României

Citește și:

Adrian Ilie e îngrijorat înainte de România - Andorra: „Seacă și Dunărea dacă nu batem” » Ce probleme vede la națională
ROMÂNIA - ANDORRA
Adrian Ilie e îngrijorat înainte de România - Andorra: „Seacă și Dunărea dacă nu batem” » Ce probleme vede la națională
Mesajul clar al lui Deian Sorescu: „Totul depinde de noi. Trebuie să intrăm și să ne facem treaba pe teren”
ROMÂNIA - ANDORRA
Mesajul clar al lui Deian Sorescu: „Totul depinde de noi. Trebuie să intrăm și să ne facem treaba pe teren”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
tororosso
tororosso  •  15 Octombrie 2023, 12:53

Atmosfera a fost bună, multe zâmbete. Și atât ! ... După meci se vor împărți colivă iar bocitoarele din conducere vor zice ” Amin” .

boierasul
boierasul  •  15 Octombrie 2023, 09:22

DEMISIA Burleanu!!!!!! Ia și supușii cu tine și intră mai bine în politică. Sper să nu ne calificăm și să plătiți amenzi usturătoare din cauza suporterilor. Abia aștept următorul meci cu spectatori:D

parachioara5
parachioara5  •  14 Octombrie 2023, 23:26

...v ati acoperit de rusine ...sunteti niste lasi ...niciunul nu vreti sa va dati demisia dupa o asemenea contraperformanta ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează