FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM 2022

Au venit rezultatele testelor de COVID-19 înainte de România - Macedonia de Nord » Rădoi încă are emoții

Toți jucătorii României sunt apți pentru meciul cu Macedonia de Nord // FOTO: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/
Toți jucătorii României sunt apți pentru meciul cu Macedonia de Nord // FOTO: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 08:07 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 09:13

Marți, jucătorii naționalei s-au testat la Mogoșoaia, conform protocolului internațional, înaintea partidei de joi seară, cu Macedonia de Nord.

  • Partida România - Macedonia de Nord, debutul în preliminariile Campionatului Mondial 2022, se joacă joi, 25 martie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.
  •  România face parte din Grupa J în preliminariile CM, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. La turneul final din Qatar se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

În această dimineață, Federația Română de Fotbal, jucătorii și staff-ul naționalei au aflat rezultatele testelor și au primit o veste bună: toți sunt negativi și pot fi prezenți la meciul cu Macedonia de Nord.

 „Avem rezultatele testării COVID oficiale pentru meciul cu Macedonia de Nord! Toți tricolorii și toți membrii staff-ului de la Mogoșoaia sunt apți!”, a fost mesajul transmis de oficiali FRF pe Facebook.

Mirel Rădoi încă așteaptă

Surse din lumea fotbalului susțin că și testul făcut luni de Mirel Rădoi ar fi ieșit tot pozitiv. Ieri, selecționerul s-a supus la un altul, cu echipa, sperând că va avea cât mai curând două teste negative consecutive. 

Azi, oficialii FRF au transmis că „Așteptăm concluziile și pentru Mirel Rădoi”.

VIDEO România începe preliminariile pentru CM 2022! Totul despre meciul cu Macedonia de Nord

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Ilie Dumitrescu i-a făcut echipa lui Rădoi, în direct » Sistem ultraofensiv ales de „Mister”

Ratează România - Germania! A părăsit cantonamentul » Anunțul oficial

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează