FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

FRF reacționează după anunțul lui Mirel Rădoi: „Asta ne dorim”

FOTO: Imago +21   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 15:57 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 16:39

După 1-0 cu Armenia, Mirel Rădoi a anunțat că renunță la națională după ultimele două partide din preliminariile Campionatului Mondial, chiar dacă naționala se va califica la baraj.

Azi, FRF a emis un comunicat în care e prezentată opinia lui Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, după declarațiile lui Rădoi. 

FRF reacționează după anunțul lui Mirel Rădoi: „Îl vrem și la meciurile de la baraj”

„Mirel Rădoi este selecționerul României până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial, iar contractul poate fi prelungit cu acordul ambelor părți. Federația Română de Fotbal a avut încredere pe tot parcursul acestui mandat că putem împreună cu Mirel Rădoi să reconstruim echipa națională.

Performanța României U21, calificarea la Jocurile Olimpice și actualele rezultate ale primei reprezentative confirmă că suntem într-un moment important al unui proces început în urmă cu câțiva ani. 

În continuare avem încredere că Echipa Națională se poate califica la turneul final și ne dorim ca Mirel Rădoi să fie alături de Echipa Națională și la jocurile de baraj, unde vom ajunge cu două victorii în luna noiembrie”, spune Mihai Stoichiță. 

Până la ultimele două jocuri avem timp să discutăm și să analizăm tot. Va avea o întâlnire cu mine, cu președintele FRF. Orice lucru se poate întoarce. Cel mai bun lucru e să așteptăm să ne întâlnim. Federația dorește să continue cu Rădoi. După anunț nu am mai vorbit.  Cred că va reveni la sentimente mai bune și va continua la echipa națională. E meritul lui pentru tot. România începe să semene cu el. Putem să-l întoarcem pe Mirel. Asta e dorința Federației. Obiectivul a fost calificarea la baraj. Cred că în noul contract ar trebui să fie inclusă și următoarea campanie
– Mihai Stoichiță în emisiunea „Liga DigiSport”

VIDEO Mirel Rădoi, anunț-șoc: „Naționala României să își caute antrenor!”

„Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează.

Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră.

E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia această echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a spus Mirel, în conferința de după România - Armenia. 

17 meciuria bifat Mirel Rădoi pe banca naționalei: 6 victorii, 3 egaluri, 8 înfrângeri și un golaveraj de 23-25

Citește și: 

7 scurte » „Rădoi, un munte de orgoliu și de încăpățânare. De ce pleacă? De ce ar mai fi stat?”

EXCLUSIV Decizia lui Rădoi i-a surprins pe membrii Comisiei Tehnice a FRF: „Așa sunt băieții ăștia tineri. Nu suportă criticile” » Ce prevedea contractul selecționerului

Citește și:

Boicot în Superliga » Fotbaliștii primei echipe nu s-au prezentat la amical
Superliga
Boicot în Superliga » Fotbaliștii primei echipe nu s-au prezentat la amical
Manda a anunțat rezultatul exit poll-ului comandat de PSD în Craiova » Ce s-a întâmplat în bătălia dintre Olguța Vasilescu și AUR + cât de „aproape” ar fi fost Mititelu
Superliga
Manda a anunțat rezultatul exit poll-ului comandat de PSD în Craiova » Ce s-a întâmplat în bătălia dintre Olguța Vasilescu și AUR + cât de „aproape” ar fi fost Mititelu
Lovitură dură pentru Dinamo în mercato » „Câinii” au fost blocați, jucătorul semnează contractul în Superligă
Superliga
Lovitură dură pentru Dinamo în mercato » „Câinii” au fost blocați, jucătorul semnează contractul în Superligă

„Oltenia” din Munchen » „În urmă cu 10-15 ani, totul era mai bine în Germania! Acum, viața e la fel ca în România”

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (5)
llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  12 Octombrie 2021, 18:13
Postat de sibelius pe 12 Octombrie 2021, 17:38

Prin clasele primare se invata folosirea semnelor de punctuatie. Ai ratat orele acelea, nu?

ba ' fcsbule ,tu chiar n-ai rusine?Du-te si dai lectii de gramatica la Gigi sau la Mache...cultule!

amoniac
amoniac  •  12 Octombrie 2021, 18:08

"el vrea aplauze + statuie pentru că a nimerit fundașul dreapta într-un meci și tactica generală în al șaptelea?!" - nu sunt vorbele mele, e un citat din CT redactorul sef al Gsp si sunt in acelasi asentiment. Lasati-l dom' le sa plece, nu asta e problema, ideea e sa gasim unul mai bun ca el. Iar Marea Problema e sa gasim niste Jucatori romani.

sibelius
sibelius  •  12 Octombrie 2021, 17:38
Postat de calinescu_ pe 12 Octombrie 2021, 17:15

Profesorul fada bac trebuie sa plece...!!! Trebuia demis demult ...!!!! Oricum, sansele sa trecem de baraj sun minime ...!!! De-asta pleaca el ...!!!

Prin clasele primare se invata folosirea semnelor de punctuatie. Ai ratat orele acelea, nu?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează