FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA- KOSOVO

VIDEO A evitat să analizeze după incidentul cu Kosovo, dar promite revoluție în fotbalul feminin: „Vom aduce o finala de Champions League”

FOTO: Răzvan Burleanu
FOTO: Răzvan Burleanu

Articol de , - Publicat luni, 18 septembrie 2023 18:39 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 21:09

Răzvan Burleanu a anunțat că are în plan să aducă o finală de Champions League la fotbal feminin în România, dar a refuzat să ofere un răspuns referitor la incidentul de la meciul România - Kosovo 2-0.

Prezent la un eveniment prin care se promovează egalitatea din fotbal între femei și bărbați, președintele Federației a explicat că-și dorește ca în următorii ani naționala feminină să umple Arcul de Triumf și Arena Națională. 

ȘOC la Universitatea Craiova: Laurențiu Reghecampf pleacă!
UNIVERSITATEA CRAIOVA
ȘOC la Universitatea Craiova: Laurențiu Reghecampf pleacă!

Întrebat despre incidentul cu Kosovo și problema celor de la Dinamo care nu pot evolua pe stadionul de lângă mănăstirea Cașin, șeful FRF a evitat să ofere un răspuns.

VIDEO. Răzvan Burleanu: „Vom avea finală de Champions League”

„Cu siguranță în următorii 2-3 ani vom avea Arcul de Triumf plin pentru un meci al naționalei feminine și ceea ce ne-am dorit cel mai mult ar fi să umplem Arena Națională la un meci de fotbal feminin. Vrem să mai găzduim în România o finală de Champions League în fotbal feminin, iar în următorii 5-7 ani vedem realizabil acest lucru. 

Nu trebuie să ne fie teamă să lucrăm cu astfel de obiective. O să vedeți că în câțiva ani de zile stadionul Arcul de Triumf va fi prea mic pentru susținătorii fetelor”, a spus Răzvan Burleanu.

Chestionat cu privire la situația celor de la Dinamo care nu pot evolua pe Arcul de Triumf în jocul cu Farul Constanța, șeful FRF a răspuns: „Știu că fetele vor juca acolo. Altceva nu știu”. Apoi, întrebat despre ce s-a întâmplat la meciul cu Kosovo, când meciul a fost întrerupt după ce ultrașii au afișat mesajul „Kosovo e Serbia”, a refuzat să răspundă.

Ce criterii trebuie îndeplinite pentru a găzdui o finală de Champions League la feminin

După ce finala din UEFA Women Champions League din 2025 a fost atribuită stadionului Jose Alvalade, pe care evoluează Sporting Lisabona, s-au luat în calcul următoarele criterii:

  • Stadionul să fie încadrat la categoria 4 
  • Să aibă capacitate cuprinsă între 30.000- 50.000 de locuri
  • Să dispună de gazon natural

Citește și alte știri:

Gigi Becali surprinde! Ce a declarat după începutul slab al lui Andrea Compagno

MM Stoica are o nedumerire după faza care a încins Farul - FCSB: „Vin și eu cu o întrebare, văd că nimeni nu zice asta”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  18 Septembrie 2023, 21:09

da' sa ofere solutii fotbalului romanesc, cand are in plan? sau macar sa-l conduca...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează