FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA 0-0

NOTE GSP Superman Niță: portarul României, erou cu Macedonia de Nord » Doi „tricolori” au fost cei mai slabi

Florin Niță, erou în Macedonia de Nord – România // FOTO: Cristi Preda +41   FOTO
Florin Niță, erou în Macedonia de Nord – România // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 07:56 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 09:24

România a remizat pe terenul Macedoniei de Nord, 0-0, la capătul unui meci în care trupa lui Mirel Rădoi a fost dominată aproape tot jocul.

Naționala a ratat la Skopje șansa de a trece pe locul doi, care duce la baraj, după o prestație modestă. Elevii lui Rădoi speră în continuare la calificarea la Mondialul din Qatar datorită intervențiilor salvatoare ale portarului Florin Niță, dar și a prestației foarte bune a lui Vlad Chiricheș.

Goalkeeper-ul a avut mai multe parade spectaculoase și a menținut poarta intactă pentru a treia oară la rând. Pentru prestația sa, Florin Niță a primit cea mai mare notă a meciului, 9. 

Vlad Chiricheș a avut și el o prestație excelentă, fiind notat de Gazeta Sporturilor cu 8. 

La polul opus s-au aflat fotbaliștii ofensivi. Jovan Markovici și Andrei Cordea au fost cei mai slabi de pe teren, primind 4! Atacantul de la CSU Craiova a fost titular și a părut mereu în contratimp față de colegii săi, în timp ce Cordea, care a intrat în minutul 62, nu a s-a remarcat deloc.

În plus, mai mulți „tricolori”, Rațiu, Camora, Nedelcu, Răzvan Marin, Sorescu, Man și M. Marin, au avut o prestație dezamăgitoare. Pentru evoluția lor, au primit nota 5.

6a fost nota primită de Mirel Rădoi, selecționerul României. Blagoja Milevski, antrenorul Macedoniei de Nord, a luat tot 6

34 de luniau trecut de când România a bifat ultimele 3 meciuri consecutive oficiale fără gol primit, serie încheiată în noiembrie 2018, după 0-0 cu Serbia, 3-0 cu Lituania, 1-0 cu Muntenegru, în Liga Națiunilor

+37 FOTO

Luptă strânsă pentru calificare în grupa României 

După șase runde, România se află pe locul 3, cu 10 puncte, la o singură lungime de poziția secundă, ocupată în continuare de armeni. Germania e lider detașat, cu 15 puncte. Pentru „tricolori”, luna octombrie vine cu două meciuri decisive: în deplasare cu Germania și acasă cu Armenia. 

În ultimele două etape, naționala va avea două meciuri la prima vedere facile: acasă cu Islanda, o echipă ieșită din calcule, și în deplasare cu Liechtenstein.

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Un „tricolor” a IZBUCNIT după meciul de la Skopje: „Sunt nervos, supărat, nu vreau să spun mai multe!” » Rădoi, principalul vizat

România, încurcată de egalul dintre Armenia și Liechtenstein » Rădoi: „Ar fi fost mult mai ușor pentru noi cu victoria Armeniei”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
sibelius
sibelius  •  09 Septembrie 2021, 16:16
Postat de leu.mr pe 09 Septembrie 2021, 16:02

Jucatorii romani nu pot duce trei meciuri in 7 zile. Keseru a fost accidentat ?

Keseru era in liga a II-a bulgara cand s-au facut convocarile.

389767441538495
Tudor Petrascu  •  09 Septembrie 2021, 16:07

Antrenorii nu primesc note?

leu.mr
leu.mr  •  09 Septembrie 2021, 16:02

Jucatorii romani nu pot duce trei meciuri in 7 zile. Keseru a fost accidentat ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează