FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 3-2

George Pușcaș, găsit vinovat pentru eșecul din Armenia: „E lipsă totală de responsabilitate! Factorul decisiv pentru înfrângere”

FOTO: Reuters +24   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 12:34 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 18:10

Daniel Pancu, fost internațional, l-a criticat dur pe George Pușcaș după eșecul României cu Armenia, 2-3, din preliminariile CM 2022.

Fostul atacant este de părere că eliminarea lui Pușcaș, la 2-1 pentru România, a fost decisivă în acest meci și este de părere că atacantul putea face mai multe pentru a bloca atacantul armenilor care a dus la golul de 1-0, marcat de Spertsyan în minutul 55.

Daniel Pancu: „Eliminarea lui Pușcas a fost decisivă”

„Pușcaș cred că a fost ales pentru acest meci pentru că ține mai bine de minge. Keșeru e mai mobil. La el nu e vorba doar de eliminare, ci și de faptul că primul gol al armenilor pleacă de la el. Trebuia să mai facă jumătate de metru și să-l faulteze pe jucătorul armean.  Apoi, Stanciu anticipează greșit, iar jucătorul armean pătrunde și urmează gafele din defensivă.

Dar marea problemă este eliminarea! La acel fault este lipsă de responsabilitate! Și dacă era la club sau într-un meci mai puțin important aș fi spus la fel. Dar la națională, într-un meci important în care ești în avantaj și poți lua trei puncte, e lipsă totală de responsabilitate! 

Eliminarea lui ne-a costat! Pentru mine, eliminarea lui e factorul decisiv!”, a declarat Daniel Pancu la ProX.

VIDEO Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Marius Șumudică, nervos după eșecul din Armenia: „Nu vă supărați, atunci poate fi oricine selecționer” » Distruge 2 jucători: „A jucat execrabil, să spunem lucrurilor pe nume!”

Se aprinde scandalul: se cere plecarea lui Rădoi și a lui Burleanu! „Este o umilinţă mult prea mare! Trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF!” » 5 nume pentru postul de selecționer

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (44)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  01 Aprilie 2021, 19:09

Radoi trebuie sa plece, numai pentru marea gafa,de al baga pe acest ratat de Cheseru in lot. Plus alte gafe impardonabile.

criss25
criss25  •  01 Aprilie 2021, 18:28

Gata ati gasit vinovatul, cu ani in urma dupa un meci cu Lituania la Cluj a fost gasit altul "Radu Stefan" poate avem o surpriza si se intampla la fel cu el, nu de alta da avem atacanti cu gramada (ajungem sa jucam cu varf fals is la nationala) pfff...

sasesase
sasesase  •  01 Aprilie 2021, 15:39
Postat de ctinescu pe 01 Aprilie 2021, 14:54

" iosif_ • 01 Aprilie 2021, 13:31 Naționala trebuie condusă de sugătoarea de pulă numită mă-ta " ; observ ca moderatorii si redactia sunt tare mandri de acest comentariu din moment ce dainuie, bravo voua. Daca erati curajosi ati fi luat masuri impotriva acestui individ asa cum au facut colegii vostri de la digi care merita respect. Respect Zaga!

Este unul din redacție sau unul dintre “sponsorii” ghesepeului!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează