FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

Vestea bună de la Hamburg: cei patru „tricolori” aflați în pericol au scăpat!

Vlad Chiricheș, căpitanul României, îl blochează neregulamentar pe Sule +44   FOTO
Vlad Chiricheș, căpitanul României, îl blochează neregulamentar pe Sule

Articol de - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 07:20 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 09:43

În pericol să nu poată juca în România - Armenia fiindcă aveau câte un cartonaș galben, Florin Niță, Vlad Chiricheș, Ianis Hagi și Valentin Mihăilă au evitat să mai primească unul aseară, cu Germania, și pot evolua luni.

  • Toate detaliile despre Germania - România 2-1, AICI!
  • Fotoreporterul Raed Krishan și reporterul Viorel Tudorache, trimișii speciali GSP în Germania, transmit cele mai importante informații de la fața locului.
  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

Aseară, Mirel Rădoi nu s-a putut baza pe Dragoș Nedelcu, titular în Islanda și în Macedonia de Nord, mijlocașul fiind suspendat din cauza celor două cartonașe galbene încasate în respectivele partide.

Iar înaintea jocului cu Germania, alți patru „tricolori” erau în pericol, având câte un avertisment, și riscau să nu poată fi folosiți împotriva Armeniei

Niță, Chiricheș, Hagi și Mihăilă au scăpat de suspendare la România - Armenia

Era vorba despre doi jucători extrem de importanți, portarul Florin Niță, cel mai bun om al naționalei în aceste preliminarii, căpitanul Vlad Chiricheș și Ianis Hagi, autorul golului de generic cu Germania. Al patrulea era aripa stângă Valentin Mihăilă.

Și totuși, toți au fost titulari aseară, cu nemții, semn că Rădoi chiar a încercat să folosească cea mai bună garnitură la Hamburg.

Cei patru au jucat impecabil, chiar dacă Chiricheș era cel mai vulnerabil ca fundaș central, însă căpitanul Românei a reușit să evite orice intervenție care să îi fi adus un alt avertisment. Astfel, Rădoi se va putea baza pe respectivii jucători și în duelul ce poate fi decisiv pentru calificare, luni, în Ghencea, cu Armenia.

Cei 3 „tricolori” care au văzut cartonașul galben la Hamburg sunt Nicolae Stanciu (minutul 41), Andrei Rațiu (59) și George Pușcaș (80).

Căpitanul Vlad Chiricheș a fost chiar printre cei mai buni de pe teren. El a primit nota 8 în Gazeta Sporturilor pentru prestația de aseară,  la fel ca Ianis Hagi. Portarul Florin Niță, care a avut 4 intervenții salvatoare în fața nemților, a fost recompensat cu 7. Valentin Mihăilă, în schimb, a primit nota 6. El a fost înlocuit în minutul 60, cu Andrei Ivan.

Vestea bună de la Hamburg: cei patru „tricolori” aflați în pericol au scăpat!

Statisticile meciului, via sofascore.ro

FOTO. Cele mai tari imagini de la Germania - România 2-1 

+40 FOTO

Clasamentul grupei J: România are nevoie de victorie cu Armenia 

Citește mai multe știri despre Germania - România: 

Ianis Hagi, după golul carierei: „Cu ce să ne lăudăm?! Sunt trist”

„Un rezultat pervers!” » Marica a luat în colimator un jucător: „Șters”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
cirus11
cirus11  •  09 Octombrie 2021, 09:58

Asta este inca o dovada de maturitate a echipei aseara. Chiriches era super expus dar a facut un meci urias aseara, nu doar individual dar si cum i-a coordonat pe ceilalti din jur.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează