FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRAGERE LA SORȚI

VIDEO // EXCLUSIV Cadru cu cadru, cum a trăit delegația României tragerea la sorți » Reporterul GSP a surprins întreaga scenă: ce adversar a declanșat bucuria

Delegația FRF prezentă la tragerea la sorți de la Hamburg
Delegația FRF prezentă la tragerea la sorți de la Hamburg

Articol de , - Publicat sambata, 02 decembrie 2023 20:19 / Actualizat sambata, 02 decembrie 2023 22:39

România și-a aflat adversarele de la EURO 2024, reprezentativa lui Edi Iordănescu urmând să înfrunte, în Grupa E, Belgia, Slovacia, precum și echipa care va câștiga play-off-ul B (semifinalele sunt Bosnia și Herțegovina – Ucraina / Israel – Islanda). Delegația FRF aflată în spectaculoasa clădire Elbphilarmonie din Hamburg a trăit cu sufletul la gură momentul tragerii. 

În frunte cu președintele Răzvan Burleanu, federalii au trăit cu pulsul la maximum minutele în care România își afla adversarele de la EURO 2024. Reporterul GSP aflat în sală a stat cu ochii pe oamenii din FRF și a surprins reacțiile lor de după aflarea fiecărui adversar în parte.

România, ce noroc! Avem grupa de la Euro 2024: doi adversari accesibili + o forță din Vest
GRUPELE EURO 2024
România, ce noroc! Avem grupa de la Euro 2024: doi adversari accesibili + o forță din Vest

Cum a trăit delegația României tragerea la sorți pentru EURO 2024

Cum s-a derulat întreaga scenă? Întâi de toate, naționala a fost repartizată în grupa Belgiei, un moment pe care Burleanu&Stoichiță&Edi Iordănescu l-au tratat cu destul de multă sobrietate.

Dar când Slovacia i-a fost scoasă în cale României, oamenii aflați în delegația României au reacționat aprobator, ba chiar au putut fi văzuți chicotind, semn că naționala pregătită de Francesco Calzona e considerată de ei un adversar abordabil.

Cum din urna a patra n-a venit o certitudine, adversara noastră urmând să fie aflată ulterior, membrii delegației noastre n-au fost, în acest context, prea expresivi.

Programul României la Euro 2024 » Când și cu cine jucăm în grupe

Așteptarea a luat sfârșit. România și-a aflat adversarele pentru primul turneu final la care va lua startul după o pauză de opt ani. Cunoaștem, în urma tragerii la sorți de la Hamburg, și programul României de la EURO 2024.

România va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva echipei care va câștiga play-off-ul B de calificare. Partida de debut a „tricolorilor” va avea loc în casa lui Bayern Munchen, pe „Allianz Arena”.

Pe 22 iunie 2024, vom înfrunta Belgia, pe „RheinEnergieStadion” din Koln. Patru zile mai târziu, pe 26 iunie, întâlnim Slovacia, pe impunătorul „Waldstadion” din Frankfurt.

În cazul în care prima reprezentativă avansează în „optimi”, există două scenarii. Dacă vom câștiga grupa, vom înfrunta, pe 2 iunie, la Munchen, locul 3 al uneia dintre grupele A, B, C sau D.

VIDEO România, ce noroc! Avem grupa de la Euro 2024 + Programul „tricolorilor” la turneul final

Citește și alte știri despre tragerea la sorți a EURO 2024:

OFICIAL Programul României la Euro 2024 » Când și cu cine jucăm în grupe + pe cine putem înfrunta în optimi

VIDEO+FOTO România, ce noroc! Avem grupa de la Euro 2024: doi adversari accesibili + o forță din Vest

Cu ochii pe bilete! UEFA mai scoate la vânzare un milion de tichete la EURO 2024: cât costă și cum poți intra în posesia lor

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
itu52
itu52  •  04 Decembrie 2023, 16:05

Sunt 9, în dreapta Puișorului se mai vede un genunchi și un vârf de cap. Interesantă este poziția delegației zâmbitoare(forța grupului), imediat în apropierea ieșirii, deci periferică. Tot interesantă este și poza antrenorilor din grupa E, doi de o parte a trofeului și al nostru singuratic. Care va să zică - antrenorul nepereche - e ceva, poate mai mult decât „antrenorul secolului”.

LostSociety
LostSociety  •  03 Decembrie 2023, 11:28

Prea mulți prezenți acolo iar criteriul competenței nu cred că există, nu au auzit de eficiență, de costuri reduse, bani aruncați pe geam! Așa e când trăiești bine merci din bilete, sponsori și bani de la UEFA!

mehigh_ms
mehigh_ms  •  03 Decembrie 2023, 07:17
Postat de alenb pe 02 Decembrie 2023, 20:39

Au deplasat ferefistii 8 oameni pentru o tragere la sorti, turism la greu.

si eu i-am numarat.. dar mna. le strica lor o vacanta moca?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează