FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

ROMÂNIA U21 - ANGLIA U21 // Ilie Dumitrescu, elogii pentru George Pușcaș: „A fost senzațional! Avem jucători peste Foden de la Manchester City”

George Pușcaș // FOTO: Raed Krishan
George Pușcaș // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iunie 2019 16:53

România U21 s-a impus contra Angliei U21, 4-2, după un meci perfect făcut de naționala antrenată de Mirel Rădoi.

Am avut mari emoții! De la 2-1 n-am putut să mă mai uit la meci! La 3-2 primeam mesaje în care mi se spunea că Anglia poate marca oricând. Trebuie să ne scoatem pălăria în fața lor și să-i susținem necondiționat. Ar fi senzațional să jucăm semifinala.

George Puşcaş a fost implicat în toate acţiunile. A fost senzaţional! Avem jucători peste Phil Foden, care este la Manchester City. E un rezultat mare! Suntem aproape de semifinale, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

9a fost nota primită de George Pușcaș din partea Gazetei Sporturilor de la 

Vezi AICI rezumatul meciului Anglia U21 - România U21 2-4

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

VIDEO Gică Hagi, întrebat în direct: „Florinel Coman e mai bun ca Ilie Dumitrescu?” » Ce a răspuns de față cu fostul său coleg

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  23 Iunie 2019, 09:05

George este la al doilea meci foarte bun. E un buldozer in careu, un spartan in afara lui. Alearga, tine dupa el unu-doi adversari, n-are plamani. E robust si extrem de motivat. Bravo tinere! (atentie la tricou, ne poti lasa in inferioritate cu astfel de gesturi)

schoenbirk
schoenbirk  •  22 Iunie 2019, 21:52

Degeaba ai talent daca n-ai minte ! Radoi ! Daca nu poti sa le impui sa țină tricoul pe ei cand marchează , leagă-le hosentraeger la chiloți ! Doua galbene prostesti , minte putina , de aia unii rămân toată viata copii !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează