FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21

ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 // VIDEO Mihai Covaliu, președintele COSR, îi vrea pe „tricolori” la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020

Articol de , , - Publicat luni, 17 iunie 2019 22:10

România U21 și Croația U21 se înfruntă marți în primul meci al grupei C de la Euro 2019. Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a asistat la antrenamentul oficial al „tricolorilor”.

  • România U21 debutează la EURO 2019 marți, de la 19:30, împotriva Croației U21. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD;
  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

Mihai Covaliu și George Boroi, cei mai importanți oameni din organigrama COSR, au întâmpinat un mic obstacol la intrarea în arena din San Marino. După 10 minute de așteptare, organizatorii le-au oferit accesul pe stadion. 

Președintele COSR speră ca naționala lui Mirel Rădoi să obțină calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Pentru asta trebuie să termine în primele patru formații.

„Este o participare extraordinară. E o generație extraordinară. Sper să ne readucă bucuria pentru fotbal. Sper să ne dea prilejul de a ieși în centrul orașelor și a ne bucura de performanțe. Sper să facă un turneu european foarte bun. Am venit aici să îi luăm la Tokyo. Știu că au o grupă grea, dar am văzut că sunt o echipă! Avem și câțiva jucători care pot face diferența, așa cum este Ianis Hagi. Dacă vor știi să fructifice avantajele au toate șansele”, a declarat Covaliu.

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

Marți, 18 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Croația (Serravalle, San Marino)
  • 22:00 - Anglia - Franța (Cesena)

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Anglia (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - ROMÂNIA - Franța (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

AICI ai programul, rezultatele live și clasamentele actualizate de la EURO 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează