FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

ROMÂNIA U21 LA EURO // VIDEO Merită o primire pe măsura performanței! Când ajunge la București lotul naționalei de tineret

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2019 00:11

România U21 a pierdut cu Germania U21, scor 2-4, în semifinalele Euro 2019. „Tricolorii” vor reveni în țară sâmbătă noapte, la ora 01:30.

UPDATE 

„Tricolorii” au decis să revină împreună în țară, singura excepție fiind Ricardo Grigore, care s-a alăturat cel mai târziu lotului antrenat de Mirel Rădoi, înlocuindu-l pe accidentatul Denis Drăguș. Grigore a plecat din cantonamentul naționalei din Italia direct în cel al lui Dinamo, în Spania.

Naționala lui Mirel Rădoi se întoarce acasă cu biletele pentru Olimpiada de la Tokyo, cu laudele unei lumi întregi, dar poate cel mai important, cu o legătură senzațională creată cu fanii. 

Joi seară, la Bologna, pe o căldură sufocantă, în jur de 15.000 de români au cântat până în ultima clipă pentru o nouă generație magică. Alte câteva sute i-au așteptat la plecarea de pe arena „Renato Dall'Ara”, pentru un ultim rând de aplauze.

Valul de susținere este așteptat să se manifeste și la revenirea în țară. „Tricolorii” pleacă din Italia vineri, la 22:30, și ajung pe aeroportul Henri Coandă sâmbătă, la 01:30. Se așteaptă la o primire pe măsura performanței.  

Vezi și:

Mulțumim, băieți! Ați fost minunați! „Tricolorii” lui Mirel Rădoi se opresc în semifinalele EURO 2019

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
anastasiu
anastasiu  •  28 Iunie 2019, 12:02

Dupa rezultatele din ultimii ani, faptul ca ne-am calificat la turneul final e o mare performanta! Iar rezultatele obtinute cu Croatia, Anglia si Franta au confirmat ca Romanua U21 e o echipa foarte buna! Sa fii in semifinale alaturi de Germania, Spania si Franta si sa vii sa spui "ce performanta mai oamenilor?"!!! Ultima oara cand o echipa a Romaniei a ajuns in semifinale a fost in 1981 la CM din Australia, echipe U20!

adrian_marinov
adrian_marinov  •  28 Iunie 2019, 11:55
Postat de Christian Ciuca pe 28 Iunie 2019, 11:09

da, am jucat fotbal si eu,si aia aplauda ca au interes sa ciuguleasca si ei cite-ceva din transferurile jucatorilor sau sa mai apara prin media. De jucai finala era o performanta, dar ne inecam intotdeauna la mal, e destinul nostru colectiv, adn-ul nostru national.

Mai degraba in ADN-ul nostru e sa criticam si sa aruncam cu pietre in stanga si in dreapta. Cred ca si cei de la L'equipe sau Gazzetta dello sport primesc comisioane pe eventualele transferuri ale juniorilor. Noi ne-am luptat cu o echipa care, cum bine zicea Cornel Dinu, poate alinia mai multe echipe competitive la acest nivel de U21 si nu am facut-o deloc rau. Cred ca principalul factor care a decis finala a fost conditia fizica mai buna a nemtilor dar aici e alta discutie. Noi , ca natie , trebuie sa ne schimbam metehnele de genul: stau in fata televizorului si vorbesc urat de Simona Halep ca a pierdut o finala de Australian Open sau ca a pierdut Romania U21 semi-finala cu Germania ( nimeni alta decat detinatoarea trofeului ). Sunt de parere ca acesti jucatori au facut cinste tarii si merita o primire pe masura.

hotcocoa
hotcocoa  •  28 Iunie 2019, 11:27
Postat de Christian Ciuca pe 28 Iunie 2019, 11:09

da, am jucat fotbal si eu,si aia aplauda ca au interes sa ciuguleasca si ei cite-ceva din transferurile jucatorilor sau sa mai apara prin media. De jucai finala era o performanta, dar ne inecam intotdeauna la mal, e destinul nostru colectiv, adn-ul nostru national.

doamne cat poti fi de prost =)) toata viata voi fi uimit de specimenele ca tine.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează