FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - LIECHTENSTEIN U21

ROMÂNIA U21 - LIECHTENSTEIN U21 // FOTO Nici Buffon în zilele lui bune n-o apăra p-asta! Gol fantastic reușit de Ianis Hagi + Reacția tatălui său

Captură Pro X +9   FOTO
Captură Pro X

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 21:33

Ianis Hagi (19 ani) a reușit un gol fantastic, din lovitură liberă de la 25 de metri, la mijlocul primei reprize a partidei de la Ploiești dintre România U21 și Liechtenstein U21.

Românul a executat magistral lovitura liberă, mingea a lovit bara transversală și a intrat în poartă, fără nicio șansă pentru portarul advers. Imediat după gol, Gică Hagi, aflat la loja oficială, s-a ridicat în picioare și a aplaudat execuția fiului său.

VEZI GOLUL CADRU CU CADRU ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

7

România U21 are nevoie doar de un punct în acest meci pentru a se califica la EURO 2019, însă își va îndeplini obiectivul fără nicio problemă pentru că la pauză ”tricolorii” mici conduc cu 3-0. Pușcaș a marcat primul și ultimul gol din prima repriză!

Meciul dintre România U21 - Liechtenstein U21 poate fi urmărit AICI!

Echipe de start

 România U21: I. Radu - Butean, Ghiță, Pașcanu, Fl. Ștefan - Nedelcu, Cicâldau - Man, I.Hagi, A.Ivan - Pușcaș
Rezerve: Cabuz , Coman, Ad. Petre, Moruțan, Ad.Rus,  Ciobanu, Mățan
Selecționer: Mirel Rădoi

Liechtenstein: A.Majer - Seemann, Uterrainer, Haas - Graber, Frommelt, N. Frick, Graber - Viret, Y.Frick, Wolfinger. 
Rezerve: C.Majer, Ritter, Koller, Kardesoglu, Hilti, Vogt, Salanovic
Selecționer: Heinz Fuchsbichler

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Octombrie 2018, 09:52
Postat de Badea Stefania pe 16 Octombrie 2018, 22:46

Aceste rezultate se datoreaza 99% Regelui fotbalului Romanesc trebuie sa ii fim recunascatori sa il tratam ca atare dar nu noi nu stim asta nu am invatat inca tipic Romanesc cand nu mai sunt printre noi ii ridicam in slavi prea trarziu ca tot timpul ne trezim ,macar voi gazetarii respectatil la maxim daca noi masele suntem ocupati cu alte lucrui ffffff importante Va salut cu multa dragoste un Oltean RATACIT

99%?! Să fim serioși! Zi și tu 50 %, ca să te apropii de adevăr. Nu Hagi i-a produs pe Ionuț Radu, Pașcanu, Rus, Nedelcearu, Moruțan, Oaidă, Man, Pușcaș, Ad. Petre, A. Ivan, Mailat, R. Grigore, Butean, Fl. Ștefan etc. Hagi are merite uriașe, e adevărat, dar eu cred că apariția regulii jucătorului sub 21 de ani a fost adevăratul detonator al acestei performanțe.

368023036732853
Iuga Mircea  •  17 Octombrie 2018, 07:51

A nimerit-o,cîte lovituri libere a bătut aiurea.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  17 Octombrie 2018, 04:02

Daca era asa de bun il tineau aia in Italia.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează