FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - OLANDA U21 1-1

EXCLUSIV Punctul slab al României U21 după meciul cu Olanda: „De asta avem nevoie” » Mesaj enigmatic: „Felicitări cui a făcut selecția și a pus antrenorul”

FOTO: Raed Krishan +12   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021 07:41 / Actualizat joi, 25 martie 2021 07:55

România U21 a terminat la egalitate cu Olanda U21, 1-1, în primul meci din grupele EURO U21, la capătul unei prestații excelente a jucătorilor lui Adrian Mutu.

Cronica meciului România U21 - Olanda U21 1-1, AICI!

Fostul președinte al LPF i-a lăudat pe „tricolorii” mici pentru jocul prestat în repriza a doua și pe selecționerul Adrian Mutu. Dragomir a văzut și partea negativă a meciului și spune că România U21 are nevoie de un atacant și că Moruțan nu a fost în cea mai bună formă la acest meci.

Dumitru Dragomir: „Mutu se face antrenor mare”

„Mi-a plăcut foarte mult meciul, mai ales repriza a doua. Am egalat printr-un gol fantastic, de generic! E de pus în ramă! În prima repriză am început timid, dar cum trecea timpul, cum prindeam mai mult avânt. Asta arată că pregătirea fizică și selecția sunt bune! Trebuie felicitat cine a făcut selecția și cine a pus antrenorul!

Felicitări lui Mutu, a făcut o schimbare formidabilă pe partea stângă când l-a băgat pe Oaidă. A paralizat partea dreapta a olandezilor! Au fost speriați puțin când a intrat Oaidă. Mutu se face antrenor mare. L

inia noastră de mijloc a fost superioară. Ai noștri au fost peste olandezi! Nu cred că Mutu va schimba echipa la meciul următor, cu toate că mă așteptam ca Drăgușin să fie titular. Dar Mutu se bazează pe jucătorii care joacă, nu care stau pe bancă. E antrenor bun, se pricepe!

Mă așteptam ca România să joace bine, chiar dacă Olanda e o forță mondială. Înseamnă că Becali, Hagi, Craiova și Clujul au centre de copii și juniori care funcționează și că au antrenori buni. Iar selecția de la Federație, făcută de Geolgău și Stoichiță la toate loturile, e valoroasă! Totul merge bine.

Cred că ne-ar trebui un vârf de atac de viteză, care să facă diferență. Și care să dea bine cu capul pentru că fundașii centrează bine! Ganea a făcut un efort bun azi.

M-am întrebat și eu dacă va fi o problemă fizică la meciul următor, dar cred că sunt bine pregătiți. Moruțan nu cred că a alergat atât în viața lui. Mă așteptam mai mult de la el, dar l-au împachetat bine olandezii. A exagerat și el, vrând să iasă în evidență, dar îl felicit pentru asta. Mai avem și noi un jucător care vrea să dribleze”, a spus Dragomir la GSP LIVE.

VIDEO. Golul marcat de Andrei Ciobanu în meciul România U21 - Olanda U21 1-1

Euro U21, clasamentul grupei A:

Punctul slab al României U21 după meciul cu Olanda: „De asta avem nevoie” » Mesaj enigmatic: „Felicitări cui a făcut selecția și a pus antrenorul”

Programul României la Campionatul European U21:

  • 27 martie 2021: Ungaria - ROMÂNIA (19:00) 
  • 30 martie 2021: Germania - ROMÂNIA (19:00)

FOTO. Imagini tari din România U21 - Olanda U21

+8 FOTO

VIDEO. Adrian Mutu: „Poate meritam mai mult!”

Citește mai multe știri despre România la Euro U21:

Ilie Dumitrescu, încântat de prestația României U21: „Să ne gândim la adversar” » Ce spune despre Mutu și ce jucători a remarcat

4 „tricolori” cu prestații solide în fața Olandei U21 + Cei doi care au dezamăgit

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
parpalache
parpalache  •  25 Martie 2021, 19:03

Pe Mutu la „selectat”Annamaria Prodan,care l-a rugat pe GG,care i-a poruncit lui Stoichita!

cata23
cata23  •  25 Martie 2021, 17:27
Postat de remarque pe 25 Martie 2021, 14:56

stati sa vedeti cand ies cifrele instat. Morutan o sa bata iar recordul stabilit tot de el. Si e doar primul meci de la europeanul 2021. E atat de fain....

Instatul nu poate măsura piciorul strâmb al lui ITU Kovacs

remarque
remarque  •  25 Martie 2021, 14:56

stati sa vedeti cand ies cifrele instat. Morutan o sa bata iar recordul stabilit tot de el. Si e doar primul meci de la europeanul 2021. E atat de fain....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează