FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - OLANDA U21 1-1

Ilie Dumitrescu, încântat de prestația României U21: „Să ne gândim la adversar” » Ce spune despre Mutu și ce jucători a remarcat

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021 07:18 / Actualizat joi, 25 martie 2021 10:09

Ilie Dumitrescu a analizat meciul România U21 - Olanda U21, de la Campionatul European de tineret, scor 1-1, și s-a declarat încântat de prestația „tricolorilor” în fața uneia dintre cele mai bune naționale.

Cronica meciului România U21 - Olanda U21 1-1, AICI!

Fostul internațional l-a lăudat pe selecționerul Adrian Mutu pentru cum a pregătit acest meci și pentru modul în care a organizat echipa în fața unui adversar cu jucători mai experimentați. 

„Mi-a plăcut echipa din punct de vedere tactic. Am jucat cu o echipă grea. Să ne gândim și la Adrian Mutu, care i-a avut pe Man, Mihăilă, Coman, chiar și Ianis în ultimul meci. Acum, a reușit să aibă o organizare foarte bună de joc și să pună probleme. Să ne gândim și la adversar. Au fost jucători care au evoluat și în Champions League

A fost o repriză a doua foarte bună făcută de băieții noștri. Au fost mai agresivi, au recuperat mai multe mingi. Am reglat și la duelul aerian, iar ocaziile importante ne-au aparținut.

Ar trebui remarcat Vlad, care a făcut o partidă foarte bună. Și linia de fund, în afara greșelii de la gol, Ciobotariu și Pașcanu au jucat bine. Marin a acoperit bine, Olaru și Ciobanu au făcut un efort extraordinar și au acoperit zonele bine”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO. Golul marcat de Andrei Ciobanu în meciul România U21 - Olanda U21 1-1

Euro U21, clasamentul grupei A:

Ilie Dumitrescu, încântat de prestația României U21: „Să ne gândim la adversar” » Ce spune despre Mutu și ce jucători a remarcat

Programul României la Campionatul European U21:

  • 27 martie 2021: Ungaria - ROMÂNIA (19:00) 
  • 30 martie 2021: Germania - ROMÂNIA (19:00)

FOTO. Imagini tari din România U21 - Olanda U21

+8 FOTO

VIDEO. Adrian Mutu: „Poate meritam mai mult!”

Citește mai multe știri despre România la Euro U21:

Ce frumusețe! România U21 a egalat-o pe Olanda cu o superexecuție

Mutu, decisiv la supergolul marcat de Ciobanu! Ce a făcut selecționerul înainte de reușită

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează