FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - UCRAINA U21 0-1

Panduru desființează un „tricolor”: „Nu l-am văzut pe teren” + „Noi nu știm să jucăm fotbal”

Basarab Panduru, fost internațional, a tras concluziile după România U21 - Ucraina U21 0-1, în grupele EURO 2023.
Basarab Panduru, fost internațional, a tras concluziile după România U21 - Ucraina U21 0-1, în grupele EURO 2023.

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2023 10:56 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 11:13

Basarab Panduru (52 de ani), fost internațional, a tras concluziile după România U21 - Ucraina U21 0-1, în grupele EURO 2023. 

Panduru a criticat dur jocul naționalei lui Emil Săndoi și a analizat prestația mai jultor „triclori”. Remarcatul a fost portarul Ștefan Târnovanu, jucătorii criticați au fost Louis Munteanu, Vladimir Screciu și Alexandru Ișfan.

A plecat de la Rapid și a semnat în Superliga » Prezentarea oficială
MERCATO
A plecat de la Rapid și a semnat în Superliga » Prezentarea oficială

Panduru, după România U21 - Ucraina U21 0-1: „Pe Ișfan nu l-am văzut pe teren”

„Unii jucau fotbal, iar alții nu știu să joace. Noi nu știm să jucăm fotbal. E diferență mare de tot. Unii joacă fotbal, pasează. Vezi niște lucruri la ei. De câte ori au cerut pe poziție viitoare, de atâtea ori au fost periculoși. Noi nu știam ce să facem cu mingea, pasam unde nu era nimeni, pasam și nu ne uitam unde pasăm. 

E mare diferență după părerea mea. Târnovanu e un plus. Screciu a fost pe acolo pe la mijloc, dar nu a ieșit cu nimic în evidență. Markovic îi dă pasă lui Albu la ocazia aia mare. Are și un șut destul de periculos. Pe partea lui Țicu erau probleme oricum, nu conta cine juca la noi. 

Louis Munteanu a jucat în centru și a avut două ocazii mari. Așteptam mai mult de la el, a venit și de la echipa mare. A jucat cu Spania și nu trebuia să joace. A fost obosit la cel mai important meci, cu Ucraina. Pe Ișfan nu prea l-am văzut pe teren. De Lixandru nu poți spune ceva de rău sau de bine”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Citește și: 

Atac devastator după înfrângerea naționalei de tineret: „În timp ce hornul fabricii de vopsitorie România U21 duduie în gol, Cîrjan a fost lăsat acasă”
ROMÂNIA U21 - UCRAINA U21
Atac devastator după înfrângerea naționalei de tineret: „În timp ce hornul fabricii de vopsitorie România U21 duduie în gol, Cîrjan a fost lăsat acasă”
Prunea are 4 remarcați din naționala de tineret: „În rest, suntem jos de tot”
ROMÂNIA U21
Prunea are 4 remarcați din naționala de tineret: „În rest, suntem jos de tot”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  25 Iunie 2023, 13:25

Louis Munteanu asta habar nu are sa stea în teren ba era pe stânga îi făcea " presing " lui Petrila ,ba pe dreapta ,în centru dar tot în contratimp ,nu a dat drumul sa paseze la timp ,de fapt " sufoca " mingea etc. ! Nu ma- au lămurit deloc " vedetele " lui Hagi ,nici cele de multe " meleoane de euro " a lui fcsb ,de fapt toți o apa si- un pamint ! Capac peste toate acest " parașutat " antrenor care nici el nu știa ce cauta pe acolo !? Pai măcar spunele sa- și tina posturile din teren ,sau la loviturile de colt nu sa văzut nici o reacție nu știa nimeni ce o sa fie ,întâmplare pura ,pe fazele de atac ( puține cât au fost ) Total Neprofesionist de la FRF pina la maseuri ,o adunătură de amatori de județ!

elgabri
elgabri  •  25 Iunie 2023, 12:46

Panduru e sub genunchiul broastei ;)))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Iunie 2023, 12:41
Postat de dececartonaselegalbenebaneaza pe 25 Iunie 2023, 11:29

Romania U21 are o lista de jucatori buni (inclusiv mijlocasi cu cifra dubla sezonul încheiat, adica peste 10 goluri si pase de gol luate inpreuna, inclusiv Petrila despre care unii spun ca nu a avut un sezon extraordinar, dar iata ca e intre primii la goluri si pase de gol) dar cati dintre astia au fost impreuna pe teren cu Spania si sa fie si pe posturile lor: Birligea, Louis Munteanu, Pet rila, Cimpanu, Pitu, Screciu, Racovitan, Borza ( a dezamagit usor cu Spania defensiv dar nici nu a fost ajutat de mijlocas), Pantea asa ca pentru anii lui si combativitate, portarul (fie Tirnovanu, fie Popa)? Si unul de mare, mare perspectiva (Mazilu) asupra caruia inca nu ma pronunt. Am vazut numai lucruri bune in campionat dar a jucat prea putin sa ne edificam. Are doar 17 ani. Doar 5 au jucat pe posturile lor cu Spania: portarul, Racovitan, Borza, Pantea, Birligea, dar si el lasat absolut singur sa se bata acolo atacant. Louis Munteanu nu e extrema dreapta. Si doar 6 cu Ucraina: portarul, Pantea, Racovitan, Screciu, Petrila, Louis Munteanu. Din minutul 60 incolo au ramas doar 4 in aparare ca Louis Munteanu si Petrila au fost schimbati cu alde Tava Popescu. In primul rand Birligea nu trebuie lasat singur acolo in fata. El e foarte bun, un atacant de mare perspectiva, seamana cu Viorel Moldovan sau Marius Niculae la stil, dar trebuie sa fie in 2, sa se ajute unul pe altul. Si cel mai bun atacant in afara de el e Louis Munteanu. Markovic nu e capabil de pressing la nivelul asta

Unde-au fost ăștia buni? Într-un campionat care nu contează? De aia ți se par buni. Când ies din mediul ăsta care le creează o aură nemeritată de fotbaliști rezonabili, clachează! Să nu ne mai furăm singuri căciula. Nu au valoare.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează