FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

După ce ne-au învins, jucătorii ucraineni ne și ironizează: „Nu i-am subestimat pe români. Au un nivel decent”

Volodymyr Brazhko (stânga) a găsit defectele jocului României. Foto: Imago Images
Volodymyr Brazhko (stânga) a găsit defectele jocului României. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2023 12:23 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 12:30

Ucraina U21 a controlat aproape integral meciul cu România U21 de sâmbătă și a câștigat, 1-0. „Închizătorul” Volodymyr Brazhko (21 de ani) a găsit defectele jocului „tricolor”: „Au lăsat zone mari libere în spatele lor”. De care au profitat mult. Căpitanul Artem Bondarenko a arătat care e diferența dintre cele două echipe spunând: „Nu i-am subestimat pe români”.

În afara startului de meci, cu „tricolorii” atacând surprinzător și creându-și câteva ocazii importante, ucrainenii au dominat total jocul, mai ales în linia mediană, și ne-au ținut prin posesie mereu aproape de poarta noastră.

Denis Alibec s-a întâlnit în vacanța de pe Coasta de Azur cu starul lui Manchester City, iar fostul coleg l-a tachinat: „Ești 5 clase peste Grealish!”
VACANȚĂ
Denis Alibec s-a întâlnit în vacanța de pe Coasta de Azur cu starul lui Manchester City, iar fostul coleg l-a tachinat: „Ești 5 clase peste Grealish!”

Volodymyr Brazhko: „Ne-a zis că schimbăm mai repede direcția jocului”

Unul dintre mijlocașii galben-albaștrilor, Volodymyr Brazhko, 21 de ani, „închizătorul” împrumutat de Dinamo Kiev la Zoria sezonul trecut, a dezvăluit ce le-a transmis selecționerul Ruslan Rotan în prima repriză, pentru a profita de erorile noastre de poziționare.

„Ne-a zis să controlăm mai mult mingea și să schimbăm mai iute direcția jocului, pentru că românii nu vor avea timp să se regrupeze. Adversarii au lăsat zone mari libere în spatele lor. Kashchuk a scăpat de trei ori singur cu portarul. Ar fi trebuit să profităm și mai mult”, a afirmat Brazhko pentru site-ul Tribuna.

Întrebat de ce nu au înscris mai repede, diferența făcându-se târziu, în minutul 89, după autogolul lui Dican, mijlocașul a explicat: „Totul ține de finalizare. Am avut multe momente, dar uneori mingea nu intră. Se întâmplă, e parte din fotbal”.

Artem Bondarenko: „E greu de spus ce nu a funcționat până la pauză”

Căpitanul Ucrainei, Artem Bondarenko, 22 de ani, de la Shakhtar, ales MVP de UEFA sâmbătă seară, a declarat: „Știam că dacă avem posesia vor veni și ocaziile și vom putea înscrie până la sfârșit, ceea ce s-a și întâmplat. Fotbalul se joacă 90 de minute”.

Chiar dacă pasele lui verticale au tăiat deseori defensiva noastră, acesta nu era prea mulțumit de prima repriză: „E greu de spus ce nu a funcționat până la pauză”. Și o completare care arată diferența dintre cele două echipe: „Nu i-am subestimat pe români. Au un nivel decent”.

După ce ne-au învins, jucătorii ucraineni ne și ironizează: „Nu i-am subestimat pe români. Au un nivel decent”
Artem Bondarenko. Foto: Instagram

Volodymyr Brazhko: „Vrem să fim primii în grupă”

Ucrainenii sunt pe locul 2 după primele două etape. Tot cu 6 puncte, dar cu un gol în minus la golaveraj, 3-0 față de 4-0 al Spaniei. Jucătorii lui Rotan vor mai mult. 

Brazhko anunță: „Spania e o formație de top. Vrem să fim primii în grupă și vom lupta pentru victorie”. 

VIDEO. Dragoș Albu: „Există și o diferență de nivel, dezamăgirea este mare”

Citește și:

Panduru desființează un „tricolor”: „Nu l-am văzut pe teren”

Săndoi, OUT de la România U21? „Pentru mine nu e o problemă”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
10geo
10geo  •  25 Iunie 2023, 14:07

Doar realisti, au meritat victoria!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează