FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRIBUNA 0

Schimb tensionat de replici, în direct, la Tribuna 0, între Contra şi un fan dinamovist aflat pe stadion: "Ai făcut prăpăd!"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 20:55

Un fan dinamovist l-a tras la răspundere pe Cosmin Contra pentru cedarea lui Nistor, în direct, în timpul emisiunii Tribuna 0, de la Europa FM.

Schimbul de replici a fost unul tensionat, dinamovistul fiind prezent în momentul convorbirii chiar în tribunele stadionului din "Ştefan cel Mare", la meciul Dinamo - Juventus Bucureşti (1-0 la pauză). 

Ascultător: "Ai dat afară cel mai bun jucător, Dan Nistor. Ai dat tot ce e mai bun la echipă! Ai lăsat Dinamo în 13 oameni, ai făcut prăpăd! Ai luat echipa de pe 7 şi ai lăsat-o tot acolo! N-ai cum să-l dai pe Dan Nistor afară! Sunt mai dinamovist decât Contra. Giani Kiriţă, Hîldan, ei sunt adevăraţii dinamoviști."

Cosmin Contra: "Tu consideri că Nistor a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo? Înseamnă că am făcut o greşeală. Dacă voi asta consideraţi, înseamnă că aşa este". 

Citeşte aici detaliile schimbului dintre Nistor şi Nascimento.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
iobag
iobag  •  16 Octombrie 2017, 22:54
Postat de mariuss72 pe 16 Octombrie 2017, 22:52

Contra e antrenorul nationalei, oare de ce se lasa dus in capcane din astea? Cum sa te certi in direct cu un suporter???? Dezamagitor.

Din ce scrie in articol nu se cearta. Ba chiar ii raspunde diplomat.

tandd
tandd  •  16 Octombrie 2017, 23:08
Postat de sandi pe 16 Octombrie 2017, 23:11

problema/ durerea este nu ca a gresit Contra, ci ca a plecat in timpul razboiului. daca era ranit, daca era razboiul pierdut, dar sa pleci cand toata lumea credea in tine. dezamagire mare. sa cheme acu si sa antreneze ce a urat toata viata fcsbisti stelisti ***.

sa dea d-zeu sa fie altfel contra dar eu am impresia ca rednic a avut dreptate in cam tot ce-a zis despre dinamo,despre contra si desre negoita,pare ca a fost singurul antrenor cu care dinamo putea face performanta in conditiile regimului actual de salarii.In ce priveste pe contra a zis ca n-o sa faca treaba la dinamo ptr ca nu e un antrenor care sa construiasca echipe ci doar un bun motivator

tandd
tandd  •  16 Octombrie 2017, 23:03
Postat de prazburg1948 pe 16 Octombrie 2017, 22:15

Foarte tensionat schimb de replici! Pai v-a luat de pe 7 si v-a lasat tot pe 7 fiindca atata puteti! Stiu ca o sa latrati in sus si in jos, dar la ce echipa aveti m-as mira sa prindeti play-off-ul.

atunci daca doar atat putea dinamo inseamna ca si al nationala ne-a luat de pe 40 si ne lasa tot pe 40,ce rost mai avea sa-l schmbam pe daum?))))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează