FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA 2-2

SERBIA - ROMÂNIA 2-2 // Dinu e categoric după egalul României cu Serbia: "Se putea mai mult! Sârbii au jucat precum dansul nostru de la Căpâlna"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 00:36

Cornel Dinu, fost selecționer al României, a vorbit despre meciul României cu Serbia, 2-2, din Liga Națiunilor, și a spus că echipa lui Cosmin Contra putea obține un rezultat mai bun.

"La ce apărare au avut sârbii, se putea obține mai mult. Fundașii centrali au pasat doar către portar. Sârbii au jucat precum dansul nostru de la Căpâlna. Au o cotă deosebită, dar azi am văzut platitudine. Golurile lui Mitrovici aduc a rugby. Azi puteam câștiga.

La Țucudean totul e relativ. Era are o anumită calitate: când se află în careu și are mingea, marchează. Este într-o creștere, iar asta se datorează etapei petrecute la Viitorul. Nu m-a surprins că Budescu nu a jucat. El aduce cu Mitrovici la țesutul adipos. Nu ar fi adus un plus față de Stanciu și Marin, jucători rapizi, care s-au descurcat foarte bine.

Azi, Drăguș a fost cel mai bun atacant al nostru, atât timp cât a jucat. A avut acțiuni individuale foarte bune", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

"Nu văd de ce l-am supărat pe Contra. Eu nu port războaie cu nimeni. Nu pot avea o polemică cu «Guriță», poate doar cu Bocca della Verita. Nu este un război, am făcut doar câteva observații. Pe Contra l-am crescut și l-am pregătit pentru fotbalul mare" Cornel Dinu

CLASAMENT

clipboard01

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (7)
983732924972315
Soos Vilmos  •  11 Septembrie 2018, 13:05

In momentul in care acest individ va avea o remarca de bun simt despre cineva sau ceva, o sa consider ca s-a intors lumea cu dosul in sus. Pina atunci .vai de capul tau "mister".

hmmmm
hmmmm  •  11 Septembrie 2018, 10:35

Da, se putea mai mult, ca in meciul cu Cehoslovacia... Ai uitat "mister"? Pentru mine mister este un mister... cum poate sa dea din gura si sa scoata doar porcarii, iar cand a fost antrenor nu a obtinut aproape nimic...

vasy86le
vasy86le  •  11 Septembrie 2018, 08:39

Eu nu stiu de ce va supara adevarul? Sa fim seriosi, Dinu are dreptate in tot ce spune, ca nu va convine voua adevarul fara ocolisuri e partea a doua.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează