FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR // SERBIA - ROMÂNIA 2-2

SERBIA - ROMÂNIA 2-2 // Nicolae Stanciu a răbufnit: "Nu ne așteptam să fiți patrioți! Halep e numărul 1 și voi o huliți" » Are dreptate?

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 09:19

România și Serbia au terminat la egalitate, scor 2-2, în runda secundă din Liga Națiunilor. După meci, Nicolae Stanciu a avut o vendetă cu românii care au criticat naționala după prestația cu Muntenegru, scor 0-0. 

"Nu că am fi câştigat ceva, dar până la urmă am dat şi ultima picătură de energie pe teren pentru România. Uneori câştigăm, alteori avem rezultate ca cel din meciul cu Muntenegru, iar alteori pierdem. Dar mereu dăm totul. Unii oameni trebuie să înţeleagă că fotbalul a progresat enorm şi nu mai există nicio echipă mică.

Oricum, din partea unora dintre voi nu ne putem aştepta să fiţi patrioţi din moment ce Simona Halep e numărul 1 mondial la tenis şi la prima înfrângere o huliţi, iar fetele de la handbal câştigă Liga Campionilor şi după, la primul eşec, sunt cele mai slabe. Evident că nici noi nu aşteptăm prea mult sprijin de la unii dintre voi. Pentru toţi ceilalţi: Vă mulţumim! Hai România!", a postat Stanciu la cald, după meci, pe facebook. 

stanciu nicu

Mijlocașul naționalei a șters postarea la doar câteva minute după publicare.

Stanciu: "Nu ne așteptam să fiți patrioți! Halep e numărul 1 și voi o huliți" » Are dreptate?

Da
Nu

Stanciu a fost cel mai bun fotbalist de pe teren în România - Serbia, 2-2, marcând un gol, din penalty, și pasând decisiv la reușita lui Țucudean. 

ETAPA URMĂTOARE (11 octombrie): Lituania - ROMÂNIA, Muntenegru - Serbia.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Vezi și: Note GSP: Trei "tricolori" au avut o prestație dezamăgitoare în remiza cu Serbia » Un român a fost omul meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
1213785285311900
Adrian Ionica  •  11 Septembrie 2018, 17:05

A ajuns *** sa dea lectii ?? Pai asta se compara cu Halepp? Rasuleee

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

988361634507562
Doru Duceac  •  11 Septembrie 2018, 15:51

Stâncile tu nu ești patriot !!(.. daca erai jucai in țară și în liga 4. *** !! *** Halep joacă pentru ea. Și bani . In Fed cup a dus Romania in jos. !!! Ea își face afaceri in Romania. Nu are treabă cu NATIUNEA ROMANA și este și psd- ista. Că toți machedonii !!!. Stâncile când vei juca în echipe românești și tu și alții atunci veți fi ROMANI.. PANA atunci sunteți prostituate fotbalistice !!! SUCCES !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  11 Septembrie 2018, 15:43
Postat de xnread pe 11 Septembrie 2018, 13:04

Bună ziua domnule. A-i cuiva spune adevărul într-un mod politicos, în fața, nu înseamnă că îl jignești, ci îi faci un serviciu.;) Mândria dacă există trebuie să aibă o bază, totuși recomandat e să fi mai modest, însă în România, după cum observ, se poartă. Oarecum înțeleg și am putut observa și la alte populații din afara spațiului occidental și cu precădere german, deci consider că e mai bine să fi rece și cumpătat decât exacerbat, iar când realitatea se apropie la propriu și la figurat, în centimetri distanță, să nu reprezinți mare lucru din cele afirmate, cu alte cuvinte bluful nu e răsplătit, nu impresionează și te poate izola.;):)

Ete floșc!!! MENȚIN cele spuse. Tu ești cu "hau-hau" (adică vrăjeala!!! Care "bluf" tăticu? Nici un bluf. Acesta este (din păcate) adevărul adevărat. Numai că unora ca tine le place să o "facă pe nebunii.".. măi... neamțule !!!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează