FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // Bookmakerii au publicat cotele pentru viitorul selecționer: Rădoi, mare favorit la pariuri! Cum arată TOP 12

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 12:59

Cosmin Contra și-a anunțat demisia aseară, după ce România a pierdut umilitor cu Spania, 0-5, în ultimul meci din preliminariile EURO 2020. 

În birourile FRF se vehiculează mai multe nume de posibili înlocuitori, iar bookmakerii au publicat deja cotele la pariuri. Astfel, Betano a ales o listă de 12 antrenori care candidează pentru postul de selecționer. 

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, este favorit, având o cotă de 1,65.  Gică Hagi, antrenorul Viitorului, este al doilea, având o cotă de 4. Acesta este urmat de Dan Petrescu, 5, și Marius Șumudică, 8. 

Cu cele mai mici șanse sunt cotați Edi Iordănescu, Viorel Moldovan și Walter Zenga, o apariție-surpriză în coada listei. 

Cotele pentru viitorul selecționer 

Mirel Rădoi - 1.65 
Gică Hagi - 4 
Dan Petrescu - 5 
Marius Șumudică - 8 
Ladislau Boloni - 10 
Mircea Lucescu - 12 
Răzvan Lucescu - 15 
Mircea Rednic - 25 
Victor Pițurcă - 50 
Edi Iordănescu - 100 
Viorel Moldovan - 100 
Walter Zenga - 100

Citește și:

Scrisoarea lui Costin Ștucan către Gică Hagi, care s-a viralizat pe facebook: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (20)
chris_bu67
chris_bu67  •  19 Noiembrie 2019, 13:25

Personal,nu cred că Rădoi poate gestiona naționala mare,este o pălărie foarte mare.Cred că cei mai potriviți ar fi M.Lucescu,R.Lucescu,L.Boloni,D.Petrescu,și cred că nici unul din ei nu va fi noul selecționer.Oricum,hai România!

viomarmi22
viomarmi22  •  19 Noiembrie 2019, 14:07

Ideal ar fi Petrescu, ăsta-i vulpoi bătrân știe să-și facă o apărare și un mijloc bătăios, apoi este unul care cere cu insistență la toți jucători să facă pressing, să distrugă construcția jocului adversarilor, ceea ce în mandatul lui Contra nu a existat ! Problema este că Petrescu este și un vulpoi bătrân și când vine vorba de bani la contract, nu-l poți momi pe ăsta cu 2 lei !!! De Hagi să n-aud, ăsta trebuie să învețe să vorbească coerent și să se fac înțeles, altfel face numai declarații alambicate pe care nu le înțelege nimeni, apoi cred că Hagi ar cere mai mult decât Petrescu la un eventual contract ! Rădoi ar fi o variantă bună, dar după baraj, nu poți să-i strici omului reputația de la tineret, obligând-ul să califice România la euro, mai mult ca oricând avem nevoie de Petrescu pentru meciurile de baraj, știe ce înseamnă să configureze o echipă de catenaccio italian, adică apărare blindată în primul rând, apoi pressing și goluri pe contraatac, pentru că din păcate generația asta pe care o avem trebuie să o punem la muncă pentru un fotbal de uzură cu pase lungi, altfel s-a văzut că la tehnică în regim de viteză, nu sunt capabili să lege două pase !!!

thebluestlion
thebluestlion  •  19 Noiembrie 2019, 13:28

Boloni este cel mai potrivit. Ne-a mai făcut o dată o națională cu tineri. Rădoi face o treabă excelentă la U21 și trebuie lăsat momentan acolo.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează