FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 0-1

ULTIMĂ ORĂ Contra s-a enervat din cauza declarațiilor lui Manea și Deac: "Ce vreți? Să nu-i mai chem la lot?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 17:44

Selecționerul Cosmin Contra e deranjat de faptul că s-au luat în discuție declarațiile lui Cristi Manea și Ciprian Deac, care au spus că nu știau că România ar fi trebuit să mai marcheze un gol pentru a avea șanse să nu pice în urna a 4-a valorică în preliminariile pentru EURO 2020. 

Contra a oferit câteva declarații surprinzătoare și admite faptul că cei doi nu au fost atenți la ședințele purtate cu jucătorii. 

"Unii jucători cred că nu sunt atenți, asta nu e problema mea. Mă deranjează această tevatură! Felul în care am pregătit acest meci a fost clar ca să câștigăm la mai mult de un gol. Presa destabilizează jucătorii cu ceea ce face acum. Întrebați ceilalți jucători dacă știau sau nu dacă trebuie să câștigăm la mai mult de un meci. De ce credeți voi că nu s-a înțeles de ce rezultat avem nevoie?

Ce să le fac la jucători dacă nu au fost atenți (n.r. Deac și Manea). Să nu-i mai chem? Păi, ce să le fac? Întrebați-i pe Tătărușanu, Keșeru, Țucudean, pe Stanciu dacă știau sau nu? Întrebați-i ce a fost la pauză? Se face presă polițienească! Sunați toți oamenii din staff să aflați totul. 

Doi jucători nu au fost atenți, OK, dar în lot au fost 22 de jucători! Domnul Manea urca în atac și dădea gol? Deac care a intrat în minutul 72 dădea el gol? Dacă jucătorii naționalei nu au arătat că vor să câștige la mai mult de un gol, atunci înseamnă că noi suntem distrugători, ca popor, ca nație", a zis Cosmin Contra la TV Digi Sport.

Vezi și: 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
gabryel28
gabryel28  •  21 Noiembrie 2018, 19:25

Contra daca tu stiai ca mai trebuia un gol de ce nu ai mai bagat un atacant langa puscas si cheseru ? Tu habarnuavei din moment ce tu l ai scos pe cheseru si ai bagat un mislocas devensiv

vladutz13
vladutz13  •  21 Noiembrie 2018, 19:49

Da, domnul Deac, mijlocas ofensiv a intrat sa dea gol. Si toate sfaturile alea date atunci in minutul 70 trebuiau sa fie despre cum sa se dea un gol, ca e important. Habar n-a avut, pt ca nu i s-a spus nimic legat de vreo fortare de rezultat. Hai sa nu ne ia de fraieri.

merace
merace  •  21 Noiembrie 2018, 19:36

Cred că jucătorii au dat tot ce au putut. Au avut mare baftă când Muntenegru a ratat penalty. În repriza a doua, lupta s-a încins, fiindcă miza era în creștere. Important e că România a reușit să țină scorul. Dar e mai bine că suntem acum în urna a 4-a. Cu atitudinea de luptă deja demonstrată în progres, și cu tinerii (U21 azi) care vor juca la anul în națională, România va fi și mai puternică, și poate să se califice direct din preliminarii, de pe locul 2 sau chiar 1 al grupei. Hai România!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează