FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Un membru al Comisiei Tehnice FRF surprinde: "Nu l-aș fi pus pe Daum. În acest moment, avem 3 variante de selecționer"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 07 septembrie 2017 22:08

Aurel Țicleanu, vicepreședintele Comisiei Tehnice FRF, a afirmat că nu l-ar fi numit pe Christoph Daum pe banca echipei naționale și a oferit detalii legate de atribuțiile comisiei.

"Eu nu l-aș fi pus pe Daum. În acest moment avem trei variante de selecționer", a spus Țicleanu la TV Digi Sport, după ce în urmă cu câteva ore, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a afirmat că această Comisie va decide în privința actualului  și viitorului selecționer.

Gazeta a anunțat încă de miercuri cei 3 favoriți ai FRF pentru banca naționalei: Contra, Zenga și Petrescu. 

Aurel Țicleanu a dezvăluit că după numirea lui Mihai Stoichiță în fruntea organismului, Comsia Tehnică s-a implicat în problemele primei reprezentative, după 20 de ani în care s-a ocupat mai ales de loturile de tineret și juniori.

"În principiu, Comisia Tehnică are atribuții de la lotul de U21 în jos. De la venirea domnului Stoichiță, am trecut și la lotul mare. A fost pentru prima dată după 20 de ani când antrenorul primei reprezentative a venit în fața Comisiei Tehnice și a avut un dialog cu noi. Ultimul a fost Cornel Dinu", a adăugat Țicleanu.

"Comisia Tehnică va analiza ce a mers bine și ce n-a mers bine și i-am solicitat directorului tehnic să-mi avanseze o listă de 2-3 nume de eventuali selecționeri. Eu nu vă pot spune dacă Daum ar trebui să continue sau să plece. Dacă ar fi să mă pronunț eu acum, Comisia Tehnică ce să facă luni, să valideze ce am spus eu? Comisia Tehnică e cea care va decide" Răzvan Burleanu, la TV Digi Sport 

Componența Comisiei Tehnice a FRF

• Mihai Stoichiță – președinte
• Ionuț Badea, Aurel Țicleanu – vicepreședinți
• Sandu Tăbîrcă – secretar general
• Ion Geolgău, Marcel Răducanu, Dumitru Dumitriu, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Dan Apolzan, Ionel Augustin, Dumitru Moraru, Mihai Ianovschi, Ciprian Paraschiv, Christos Papadopoulos, Rodion Cămătaru – membri
• Vlad Munteanu, Marcel Pușcaș, Andrei Vochin, Vlad Ungureanu (secretar) – membri fără drept de vot

Citește și:

Burleanu, față în față cu Radu Naum la TV: "Nu am cum să-i reziliez contractul lui Daum. Sunt două variante" + "N-am niciun motiv să-mi dau demisia"

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (6)
958984520821048
Sorin Dreyer  •  08 Septembrie 2017, 15:33

Bai fratilor,cind ma uit pe lista membrilor Comisiei Tehnice,vad numai oameni,care au fost fotbalisti,si inca fotbalisti mari,care au ramas in amintirea a milioane de romani:Geolgau,Camataru,Apolzan,Marcel Raducanu,Belodedici,si,si,si totusi,l-au tinut,si il mai tin inca pe Daum pe banca,cind deja dupa primul meci pierdut din cauza tacticei si selectiei fanteziste,era clar ca este trompeta! Bai ,draga domnilor fosti mari fotbalisti,daca la Burleanu, Vochin si alte petarde nu am pretentii, la cei enumerati mai sus,am asteptari mari,ce se intimpla cu ei?

1889109364740210
Andrei Gino Mazillu  •  08 Septembrie 2017, 12:17

Sa-l oferteze pe LUCESCU ! :)) Parca vad ca o sa piarda calificarea cu TURCIA si o sa-l dea afara aia ! O sa pice numai bine !

193893057647314
Bjorn Larsson  •  08 Septembrie 2017, 10:57

Cel mai potrivit ar fi Walter Zenga, echipa ar juca tactic extraordinar, am avea aparare foarte buna si contraatac foarte bun, sistemul italian ne va ajuta foarte mult, Zenga e un antrenor extraordinar.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează