FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

FOTO Două gafe uriașe la Budapesta! România, dezavantajată clar de arbitraj: „O mizerie!”

În repriza a doua a meciului Ungaria U21 - România U21 (grupele Campionatului European de tineret), elevii lui Adrian Mutu au fost dezavantajați în două momente cruciale. +5   FOTO
În repriza a doua a meciului Ungaria U21 - România U21 (grupele Campionatului European de tineret), elevii lui Adrian Mutu au fost dezavantajați în două momente cruciale.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2021 20:30 / Actualizat sambata, 27 martie 2021 21:06

În repriza a doua a meciului Ungaria U21 - România U21 (grupele Campionatului European de tineret), elevii lui Adrian Mutu au fost dezavantajați în două momente cruciale.

1. Penalty neacordat României

În minutul 50, la scorul de 0-0, „tricolorii” mici ar fi trebuit să beneficieze de un penalty.

România a executat scurt un corner din partea dreaptă, Olaru l-a angajat în careu pe Andrei Ciobanu, mijlocașul Viitorului a preluat pe poziție viitoare și a fost faultat evident de Laszlo Deutsch, fundașul stânga maghiar, care l-a împiedicat să continue acțiunea.

După câteva secunde de blocaj, timp în care s-a consulat și cu asistentul de pe acea parte, arbitrul Lawrence Visser a dictat repunere din colțul careului mic pentru Ungaria. Decizie greșită.

Fotoreporterul GSP prezent la meci, Raed Krishan, a surprins exact faza penalty-ului:

+1 FOTO

2. Ungaria a deschis scorul după un fault nesemnalizat

6 minute mai târziu, Ungaria a reușit să deschidă scorul, însă tot după o gafă a „centralului” din Belgia. Denis Haruț a fost împins în jumătatea proprie de către Tamas Kiss, însă jocul a continuat, iar contraatacul maghiar s-a finalizat cu golul semnat de Andras Csonka.

Două gafe uriașe la Budapesta! România, dezavantajată clar de arbitraj: „O mizerie!”

Spre finalul confruntării, unul dintre comentatorii TVR, Marian Olaianos, a izbucnit la adresa arbitrajului: „E o mizerie! Ca pe vremea Cooperativei!”.

Nu există VAR la Campionatul European U21

UEFA a hotărât că sistemul de arbitraj video (VAR) nu va fi folosit la Campionatul European de tineret. Deși în urmă cu doi ani, la Campionatul European din 2019, a fost utilizat sistemul de arbitraj video, la ediția din acest an, UEFA a decis să nu mai apeleze la el. Forul continental a luat această hotărâre pentru a limita numărul de persoane implicate în organizarea partidelor, având în vedere contextul pandemic.

Urmărește AICI desfășurarea meciului Ungaria U21 - România U21

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (51)
zorrozabal
zorrozabal  •  28 Martie 2021, 10:27
Postat de steaua024 pe 27 Martie 2021, 22:14

Diferenta de valoare intre Romania si Ungaria ! De la inceput ungurii avizati de tehnicitatea romanilor au jucat foarte dur. Arbitrul (unul de Divizia C! ), a ingaduit jocul dur, desi a acordat ungurilor 3 cartonase galbene in prima repriza si apoi un galben s-a transformat in rosu.! Golurile noastre frumoase, iar penaltiul neacordat noua, indiscutabil, vazut si de pe Luna !!! La actiunea golului lor s-a pornit EVIDENT de la un fault neacordat noua! Mentiune: mana moarta Morutan, si sub nivel Olariu desi a avut si perioade bune, iar evidentiati Matan, Ganea, Pascanu si Vlad, insa in opinia mea in general toata echipa a aratat maturitate si rabdare ! Cei care s-au aratat nemultumiti de jocul de...asteptare impus de Mutu, nu au dreptate ! Succes in continuare !

Ai vazut numele lui Matzan si al lui Pascanu in vreunul din titlurile GSP?Nici pomeneala!Inchipuie-ti ce titluri ar fi fost in GSP-zile intregi- daca golurile ar fi fost date de„perlele”lui Becali,sau daca macar ar fi atins mingea vreunul din ei in fazele golurilor!

zorrozabal
zorrozabal  •  28 Martie 2021, 10:20

Ne prostesc la ochi!A fost un„umar la umar”cat se poate de clar,dar „gornistii”sunt obisnuiti cu arbitrajele de care beneficiaza fcsb in liga lui Becali!Pe de alta parete, cand astia zic„ca pe vremea cooperativei”induc in mentalul colectiv ca e vorba de cooperativa „lordului” Jean Padureanu de la Bistritza(in realitate a lui„tata”Sica Alexandrescu de la Steaua)!Dar nu sufla o vorbulitza de monstruoasa cooperativa de acum, a lui Becali!

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  28 Martie 2021, 08:04

Belgianul a tras dun răsputeri pentru...Olanda!!! Germania-Olanda un aranjament scârbos,dar eu sper că există Dunnezeul fotbalului și că ne va da nouă o calificare!!!Da,11 metri clar,da,fault înaintea golului lor,dar să nu uităm că Vlad a fost cel mai bun "tricolor"!!! ( jenant echipamentul albastru,urât si cel galben cu alb!!??!!).Aduceți-vă aminte că acum doi ani am ajuns cu VAR-ul in semifinale,altfel nici atunci nu aveam nici o șansă. Stoichita zicea pe la TV că "a strigat din tribună " și că "ce să facem,să-l batem?".Nu,sau poate DA.Aia de la turci au ieșit de pe teren,că i-a zis Coltescu lu' un negru,negru,Ronaldo a trântit banderola și a ieșit de pe teren,c-a fost furat la Belgrad!!! Pe copiii ăștia, aseară ăia i-au facut "*** ",arbitrul și-a batut joc de ei (și de noi),iar nenea Burleanu tace "diplomatic"...RUȘINE...Si mai menționez ca SUNT de naționalitate maghiară, dar asta nu înseamnă că înghit mizeria,rasismul,iredentismul sau prostia...!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează