FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

Mihăilă își amintește cel mai ciudat transfer din carieră: „Eram în frizerie, a venit la mine și mi-a zis: «Hai, că mergem»”

Valentin Mihăilă/ foto Imago Images
Valentin Mihăilă/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 15:37 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 15:49

Valentin Mihăilă (22 de ani), jucătorul împrumutat de Atalanta de la Parma, a povestit pentru FRF.TV cum s-a realizat primul lui transfer, de la Târgoviște la Craiova.

Internaționalul român a jucat la școala de fotbal „Casa Silviu Bogdan”, înainte de a se muta la juniorii Universității Craiova. Ulterior, Mihăilă a debutat la echipa de seniori în sezonul 2018-2019. A jucat 62 de meciuri în Liga 1, înainte să fie cumpărat de Parma, în 2020, pentru aproximativ 9 milioane de euro. 

„Nu vreau să trăiesc s-o văd pe Dinamo retrogradată” » Legenda Gigi Mulțescu, discurs emoționant înaintea returului cu „U” Cluj
DINAMO
„Nu vreau să trăiesc s-o văd pe Dinamo retrogradată” » Legenda Gigi Mulțescu, discurs emoționant înaintea returului cu „U” Cluj

Cum a ajuns Mihăilă la Craiova

„Când am plecat la Craiova, aveam 3 oferte, de la Academia Hagi, Dinamo București și de la Silviu Bogdan care avea clubul „Casa Bogdan”. Silviu Bogdan a venit după mine. Din ce îmi aduc aminte, eram la frizerie, a venit la mine și mi-a zis: «Hai că mergem la Craiova. Sunt patronul echipei, am venit să vorbim cu părinții și să te iau la Craiova». Era un turneu la Corabia. M-a luat o săptâmână la el acasă, să mă obișnuiesc. Am jucat un meci și am cerut să vin acasă.

Apoi i-am zis tatălui meu să mă ducă înapoi, dar a spus că nu face asta pentru că am început să plâng. I-am zis că dacă nu mă duce înapoi mă las de fotbal. Am jucat atunci și am ieșit golgeterul turnului, cu Markovic. Am marcat amândoi 7 goluri. El era la Corabia, la fel ca Screciu. În finala turneului am dat gol din foarfecă.

Eu am ajuns la Craiova când nu era nicio echipă. Mă întrebam unde o să joc, că nu era nicio echipă în Craiova. Dar apoi, în 2016 a reapărut Universitatea Craiova și toate grupele de juniori de la „Casa Bogdan” s-au tranferat acolo”, a spus Mihăilă pentru FRF.TV.

Citește și:

Vlad Chiricheș, după 6 ani petrecuți în Italia: „Acum îmi dau seama ce nebunii făceam la Steaua”

De ce l-a ignorat Edi Iordănescu pe Bicfalvi și motivul convocării lui Denis Alibec

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
legio.sud
legio.sud  •  27 Mai 2022, 17:24
Postat de tomthompson pe 27 Mai 2022, 17:11

clona csa aka casa bogdan,asta este clona lui rotaru.

Bă cum le știi pe toate , numai clone vezi

tomthompson
tomthompson  •  27 Mai 2022, 17:11

clona csa aka casa bogdan,asta este clona lui rotaru.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează