GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  UNGARIA - GERMANIA 1-1

Egalul cu Ungaria a băgat spaima în Germania: „Bine că Mondialul e la iarnă!” » Două vedete pe făraș!

Leroy Sane riscă să vadă turneul final din Qatar la televizor
Leroy Sane riscă să vadă turneul final din Qatar la televizor

Articol de - Publicat duminica, 12 iunie 2022 11:03 / Actualizat duminica, 12 iunie 2022 11:07

Tabloidul Bild, dar și alte publicații, sancționează mediocritatea Germaniei cu Ungaria, 1-1, și anunță că Timo Werner și Leroy Sane riscă să vadă turneul final din Qatar la televizor. Sane a fost criticat public de managerul Oliver Bierhoff.

Germania scrie istorie negativă. Sâmbătă seară, la Budapesta, a bifat a 4-a remiză la rând, 1-1 cu Ungaria! Ceea ce nemților nu li s-a mai întâmplat niciodată. 

Portarul Neuer, căpitanul Mannschaftului, recunoaște că „nu suntem încă acolo unde ne dorim", iar acidul tabloid Bild îl confirmă: „Bine că Mondialul e abia la iarnă". 

Cristi Ganea, un mare pas înainte! Semnează cu o fostă finalistă de Cupa Campionilor!
STRANIERI
Cristi Ganea, un mare pas înainte! Semnează cu o fostă finalistă de Cupa Campionilor!

Timo Werner, „încă o evoluție dezamăgitoare”

Un turneu la care participarea a două dintre vedetele echipei e tot mai puțin probabilă. Timo Werner, notat cu 5 (foarte slab) în Bild și pe sport1.de, e primul vizat.

„Încă o evoluție dezamăgitoare. Ca și împotriva Italiei, n-a profitat de șansa acordată. N-a reușit să înscrie, a avut mari dificultăți în a ține de minge și a combina cu coechipierii", l-a criticat sport1.de. Iar opinia multor publicații e că, „dacă nu-și crește substanțial nivelul evoluțiilor, atacantul lui Chelsea va vedea Mondialul 2022 la televizor!". 

„Leroy Sane trebuie să iasă din criză" 

Într-o situație la fel de precară se găsește Leroy Sane. Contra Italiei a fost titular, împotriva Angliei a fost introdus pe parcurs, în timp ce la Budapesta nici măcar n-a fost utilizat, urmarea firească a evoluțiilor slabe din partidele anterioare. 

Motiv pentru care managerul naționalei Germaniei, Oliver Bierhoff, l-a arătat public cu degetul pe mijlocașul lui Bayern: "Hansi Flick este foarte comunicativ, este foarte constructiv, încearcă mereu să vină în ajutorul jucătorilor. Dar la un moment dat jucătorul însuși trebuie să iasă din criză și să-și demonstreze valoarea pe teren".

Pentru noi a fost un pas înapoi. Când portarul e cel mai bun de pe teren, ceva în jocul tău nu e în regulă. Neuer ne-a salvat în seara asta un punct 
- Hansi Flick, selecționer Germania

I-a adormit de tot

Selecționerul Hansi Flick a angajat un specialist pentru a se asigura că jucătorii săi au un somn liniștit. Anna West, expert născut în Danemarca, a fost în cantonamentul de la Herzogenaurach și le-a vorbit internaționalilor înaintea plecării la Budapesta. Totodată, le-a dat niște inele speciale, care, purtate normal, pe deget, monitorizează și permit o analiză precisă a calității somnului. 

Un exemplu. Pe baza datelor, la fiecare călătorie, se ia în considerare dacă un zbor dus-întors trebuie făcut noaptea, ca după 1-1 în Italia, sau un sejur la hotel are mai mult sens. De asemenea, se pot fixa intervale regulate de timp pentru un pui de somn după călătoriile lungi.

Citește și: 

Vor să-l „sufle” Barcelonei » Un club-gigant a intrat pe fir pentru semnătura lui Lewandowski

Cristi Ganea, un mare pas înainte! Semnează cu o fostă finalistă de Cupa Campionilor!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  12 Iunie 2022, 11:53

Bine ca le zice Ana experta cum sa doarma :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează