GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  GERMANIA - ANGLIA 1-1

Nemții îl arată cu degetul pe arbitru după remiza cu Anglia: „O situație stupidă! Ne-a spus că nici măcar nu a urmărit faza”

Thomas Muller (în dreapta) // Foto: Getty Images
Thomas Muller (în dreapta) // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 12:14 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 12:51

Atacantul Germaniei, Thomas Muller (32 de ani), îi reproșează „centralului” Carlos del Cerro Grande un gol anulat lui și penalty-ul din care Anglia a egalat în final la unu.

Germania pare să se fi profilat pe remize. După 1-1 contra Italiei, sâmbătă, la capătul unui joc nu tocmai pe gustul selecționerului Hansi Flick, „Die Mannschaft” a scos tot un 1-1, marți, la Munchen, cu Anglia. De data asta, însă, nemții consideră că arbitrul spaniol Carlos del Cerro Grande este de vină pentru nereușita lor.

La final, Thomas Muller i-a reproșat două faze. Cea dintâi s-a produs în prima repriză și este vorba despre accidentarea lui Kalvin Phillips. Englezul s-a resimțit în urma unei ciocniri, dar s-a ridicat și a continuat să joace șchiopătând, preț de câteva zeci de secunde. După care s-a așezat pe gazon și i-a strigat „centralului” că nu mai poate. Iar del Cerro Grande a oprit prompt meciul! 

Problema? Cam în același moment, singur cu portarul, Muller trimisese balonul în plasă. „A fost o situație stupidă. Arbitrul ne-a spus că nici măcar n-a mai urmărit faza. Dacă jucătorul căzut i-a zis că nu mai poate, el a întrerupt partida. Nu mi se pare normal să faci așa ceva doar pentru că cineva căzut pe gazon strigă că nu mai poate. Așa, ori de câte ori are adversarul o fază periculoasă ne așezăm și noi pe gazon și-i atragem atenția”, a comentat atacantul lui Bayern. 

3remize consecutive, toate încheiate 1-1, au bifat nemții în ultimele tot atâtea partide: în Olanda, în Italia și acasă cu Anglia, ultimele două în Nations League

Muller crede că arbitrul trebuia să aștepte încheierea acțiunii: „Accidentarea lui Phillips n-a avut nicio legătură cu golul meu. Pur și simplu, la acțiunea noastră, apărarea englezilor a dormit”.

El a comentat și penalty-ul acordat Angliei la final: „Contactul lui Schlotterbeck cu Harry Kane nu mi s-a părut intenție. Și nu cred că Kane mai avea vreo șansă să joace acea minge. La cât de liber a lăsat jocul...Au fost dueluri mult mai dure pe care nu le-a sancționat!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Harry Kane, 50 de goluri la națională » Încă 4 și are record all-time: „Ador să marchez pentru țara mea”

Incidente serioase înainte de Germania - Anglia » Fanii oaspeților au fost arestați după ce au făcut salutul nazist

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close